PR CUAET
-
Їх треба продовжувати. Якщо ваш ПР вже в процесі, то зазвичай можна подаватися на різного року перміти
-
Це було про те що діти можуть бути заявниками якщо в них є тато чи мама Канадці, навіть якщо їм більш ніж 22 (regardless of age)
-
З тими прискореннями які зараз є, це цілком можливо, особливо в Манітобі
-
Строки обявили ще літом. Поки немає іншої інформації - програма з терміном 1 рік
-
Доброго дня) підкажіть будь ласка, яка повинна бути форма доручення для отримання довідки про несудимість в Польщі, може в когось є приклад буду вдячна)
-
Не підходить
-
Якщо ви про виїзд під час цієї програми, то побачимо. Поки що виглядає що не можна буде (подібні вимоги були в програмах TR-ot-PR наприклад
-
Це поки не підтвердили, тому поки що опираємося на попереню інформацію - рік
-
Ну типу того
-
Не там читаєте. Також читати варто оригінал - переклади часто не передають зміст нюансів, які так важливі
-
Там написано словов throughout - це означає весь час поки.
-
Це про заявників. Заявником може бути дитина Канадських батьків незалежно від віку (мається на увазі 22+). Бо в звичайні іміграції коли вам 22 ви вже не є частиною родини свої батьків
-
1. В більшості тільки для іміграції потрібно 2. Якщо є можєливість робіть новий (бо тут це зараз надзвичайно склано) і їдьте з двома (так можна)
-
Вона буде у понеділок
-
Ви працедавець, і хочете подати свого працівника? Не дуже зрозхумів запитання
-
В принципі в чаті є відгуки коли і за 1-2 місяці отримували рішення
-
Якщо не секрет, можете написати розбивку свої балів?
-
Ого швидкість. місяць на номінацію, і півтора на ПР - вав!
-
І як я зрозуміла ще поки не можливо побачити, як виглядає форма IMM 0191. Чи я просто не можу її відшукати?
-
Ваш статус може стати недійсним, зі всіма наслідками цього
12 Jan 2024, 17:45
30532/453702
4 minutes ago