PR CUAET
-
Нажаль жодних. Едмонтон на відріз відмовляється приймати без коду. А коли хочеш стати на обілк, кажуть потрібно було до 18травня це робити, бо після всі послуги виключно з кодом. ТЦК на меіл не відписують. На дзвінок - приїздіть особисто… Ще варіант найняти адвоката в Україні, але ціна 50кгрн зараз за справу по оновленню даних в тцк…
-
Але це були на жовтень Сьогодні на початок листопада
-
Олю, напишете мені в особисті
-
! Прошу, якщо знаєте Ви, або хтось, ПІДКАЖІТЬ БУДЬ ЛАСКА: Ми подалися на PR за програмою «Воззʼєднання…», 4 березня. Ще не отримали AOR і не маємо тимчасового НОМЕРА. Малому сину 6 років. 4 листопада /через 5 днів/, закінчується його паспорт, а з ним закінчується і Vizitor Record і його віза. Приблизно 7 днів тому, ми отримали новий паспорт на сина і одразу подалися на продовження йому Vizitor Record. ? ПИТАННЯ: Що і як вірно треба ЗАРАЗ зробити і куди написати, щоб пояснити IRCC ситуацію… і не стати ПОРУШНИКАМИ ЕМІГРАЦІЙНОГО РЕЖИМУ? Заздалегідь дякую за Ваші поради!
-
Я маю один слот на завтра і сина 15 років завтра буду все дізнаюся і з вами поділюсь
-
Тепер сайт глючить
-
Мені цікаво було чи всі ті правила діють як на дорослих, так і на дітей! Бо можуть придумати, що після 16 без військового обліку хлопцям паспорт не отримати, от тоді веселуха нова буде
-
я тоже на 29е тогда не увидела, хотя люди писали, что был
-
Законодавчо не забороняється мати 2 діючих закордонника
-
Здається так, або ми просто навіть і не бачили варіанту 29 листопада