PR CUAET
-
А гроші звідки? А ви думаєте зараз в Україні все на розлабоні і немає важливих проблем окрім вашого паспорту?
-
ви по Канаді можете ще по водійському посвідченню літати, наприклад
-
Сайт надиво не такий тугий
-
Подскажите как и можно ли сделать канадскую справку о несудимости в 17 лет?
-
Або дочекатись ПР і вже потім піти по спонсорській програмі. Тут вже як Ви хочете:)
-
перепрошую, можливо трохи «офтоп», але не знаю гілки, де спитати. Якщо летіти по продовженому паспорту, чи знає хтось, чи є авіакомпанії чи країни, які прибираються до цього? Я десь чула таке, але лише чутки, реальних кейсів не знаю. Дякую
-
Зрозумів , дякую 🙏
-
Ну але тепер людей більше, то вони ж мають щось змінювати теж. Набрати більше працівників для того
-
Жена влетала по sjtd, но я думаю, причина в том, что я не дослал доки. Потому что я не помню, чтобы загружал ее фотку. Наверное я где-то протупил. Думаю, заполнить все вручную, и отправить по почте, как и просят
-
тоді взагалі проблем не було
-
я не розумію на*** писати що слоти будуть о 18:00 якщо вони вже який раз під ряд починають виставлять о 19:00 мінімум а частіше від 19:30
-
Скажіть а хтось із вас дізнавався чи можна онлайн в Україні паспорт зробити ? Типу їм подзвонити по відео ? Я думаю зараз час корупції і можливо все 😂
-
Ви отримали листа еліджибиті?
-
І до війни не було такої проблеми з слотами
-
Треба буде повідомити їх про зміну сімейного стану, додавати її і всі документи на неї. Також мабуть будуть ретельно перевіряти ваш шлюб
-
До куает тут не було аж стільки українців 😅
-
здається 172 канадських
-
Отож там має працювати хотя би 3 людини щоб було швидше та продуктивніше
-
С Торонто 2 рила на живу чергу 1 вікно для людей по запису
-
прикол, але ні разу не смішно
12 Jan 2024, 17:45
305662/429668