PR CUAET
-
Хтось пробував і чи продовжили?
-
Чи був по цьому кейсу дозапит по мілітарі?
-
Блін, нічого немає. Піду хоч на лотерею грінкард зареєструюся, може там більше пощастить
-
Я вже давно дивлюсь, через що дія не пропускає іноді моє фото фейсу під час авторизації.😏
-
Ну а виготовити з його треба , щоб податись на оновлення візи ? Треба фотку а не сам факт що подалась Чи можна в консульстві документ взяти підтвердження ?
-
Доброго вечора. Пишу сюди,тому що не знаю де знайти відповіді.Дитина подавалась на паспорт 15 травня.Паспорт був виготовлений 1 серпня і ще не доставлений до установи.Може хтось може мені підказати,як пришвидшити його доставку і коли його очікувати.Прийшов запит на біометрію і подачу нового паспорта на візу,а його немає на руках.Строк перебування в країні закінчується 4 лютого.Дякую всім за відповідь
-
Працювати по спеціальності в Канаді
-
У цьому кабінеті submitted буде майже до кінця процесу. Application number є на листі з біометрією. Вам треба в gckey додати цю аплікацію
-
Що зробити паспорт? Жива черга ...встигаєте за 1 день
-
у листопаді здається і здала, бо запрос прийшов одразу майже
-
Не тепло а гаряче..бо відразу думки "ну якого ...фіга...не я його зловила" і так далі по списку ..😁
-
Різниця - на загальних умовах,тобто Lmia , шукайте відповідні гілки ,там ж інформація ,майже без шансів зараз .
-
Бо це повʼязано напряму… Якщо іноземець планував вступити у виш Канади він планує тут отримати дозвіл до роботи,а після і ПР А не оплатити захмарні кошти за навчання та повернутися в свою країну
-
Ну так в кінці квітня По ідеї мені треба подаватись на початку березня А якщо не встигнуть до кінця березня зробити ?
-
ми приречені на довічні страждання і ловлю слотів
-
Перейдіть будь ласка у відповідну гілку, це питання не стосується теми поточної гілки t.me/prcuaet/19036
-
був, здавала
-
скоріше Едмонтон
-
Хоч би показали ті слоти сьогодні. Навіть якщо не спіймаєш, то все одно на душі тепло від того що тих їх бачив...
-
Вы биометрию сдавали? Был запрос?
12 Jan 2024, 17:45
305904/461261
2 minutes ago