PR CUAET
-
Бо це повʼязано напряму… Якщо іноземець планував вступити у виш Канади він планує тут отримати дозвіл до роботи,а після і ПР А не оплатити захмарні кошти за навчання та повернутися в свою країну
-
Ну так в кінці квітня По ідеї мені треба подаватись на початку березня А якщо не встигнуть до кінця березня зробити ?
-
ми приречені на довічні страждання і ловлю слотів
-
Перейдіть будь ласка у відповідну гілку, це питання не стосується теми поточної гілки t.me/prcuaet/19036
-
був, здавала
-
скоріше Едмонтон
-
Хоч би показали ті слоти сьогодні. Навіть якщо не спіймаєш, то все одно на душі тепло від того що тих їх бачив...
-
Вы биометрию сдавали? Был запрос?
-
Як ви рахуєте ? Чого не встигнете . За 2 місяці ,якщо закінчення терміну в кінці квітня - то можна продовжити в кінці лютого чи не так ???
-
До речі на виготовлення тимчасового посвідчення для повернення в Україну також немає вільних місць) Цирк виходить?
-
Цікаво, у громадян Канади та США в Україні такі ж проблеми зі слотами🤔?
-
я весною писала питала за довідки, вони мені більше місяця відповідали, десь тижнів 6
-
ні самі хай ідуть. і ще лоточка з їжею покладіть і нехай вже на роботу йдуть
-
А на який термін його продовжують печаткою, якщо дитині?
-
Если детям 13 и 14 лет приходить на продолжение с ними надо? Какие ещё документы иметь с собой?
-
А якщо паспорт закінчується в липні…. 2025… писала у консульство….. навіть на пошту не відповідають… слухавку не беруть….
-
Напишіть мені в приват. Здається я вчора бачила відповідь на ваше питання у фейсбуці
-
Скажіть будь ласка, якщо вас повисили на роботі і нок змінився, треба відпрацьовувати 12 міс по новому? Дякую
-
Вам не роблять новий - це продовження,коли йдете в консульство за 2 місяці до закінчення терміну паспорта в живій черзі.
-
Доброго вечора Скажіть будьласка Ситуація така: Настільки я знаю, wp продовжують до березня 25 року. У чоловіка паспорт та wp до лютого 26 року. Так як новий паспорт не можемо зловити слот, чи можна у 26 році коли буде майже закінчений паспорт, продовжити паспорт і зробити новий ворк перміт?
12 Jan 2024, 17:45
305916/466699
2 minutes ago