PR CUAET
-
Яких бенефітів?
-
То хай персоналізовано наришуть листа, саме характеризуючи лише чоловіка, так би теж підійшло. Попросіть лише для чоловіка, взагалі дивно,що після 2х років волонтерства відмовили ще й з Церкви.. я тут стикнулася що людина з пр відмовила написати, з мого досвіду, канадці( яких хоч більш менш знаєш ) і то більш добріші і погоджуються написати листа набагато частіше ніж наші «без 5 хвилин як з піаром..»
-
Таких вимог не має. Ви вже на останньому етапі, і розгляд вашого кейсу (ваших документів) вже закінчено, тож бажаю скорішого отримання eCoPR.
-
З наближенням кінцевого терміну 1 листопада 2024 року, студентам рекомендується діяти швидко. Ті, хто отримав листи-підтвердження про вступ до канадських коледжів, повинні подати заявки на дозвіл на навчання до цієї дати, щоб отримати PGWP за попередніми умовами. Ось це мається на увазі, якщо вступна компанія тільки почалася, хто може отримати листи про зарахування до 01.11.24, тобто вступникам треба вже дивилися на які програми вступати
-
15 сентября, никаких изменений
-
-
Тільки там слотів ніколи нема
-
Закину вам в особисті список рекомендованих , який збирала для себе
-
Половина заявок на трекері вже отримала АОР, тож думаю скоро справа піде швидше
-
написала скільки я платила в своєму місті, тут тільки 13€ це фіксоване держмито, а комісія банку та засвідчення скільки назвали стільки і заплатила. І я забула послуги пошти це був цінний лист з відстеженням, що потім мені допомогло знайти інспектора в Німеччині, який займався справою.