PR CUAET
-
Половина заявок на трекері вже отримала АОР, тож думаю скоро справа піде швидше
-
написала скільки я платила в своєму місті, тут тільки 13€ це фіксоване держмито, а комісія банку та засвідчення скільки назвали стільки і заплатила. І я забула послуги пошти це був цінний лист з відстеженням, що потім мені допомогло знайти інспектора в Німеччині, який займався справою.
-
Доброго дня скажіть будь ласка через який час я можу змінювати провінцію після отримання ПР ( провінційна програма) так як на сайті провінції ця інформація відсутня.. Багато різних постів читала в інтернеті і є кардинально інші думки , по суті маю лише приклад подруги що отримала уже паспорт ( приїхала в Канаду до Cuaet) вона переїхала через пів року і питань не виникало при поданні. Тут є міграційний консультант можливо він підкаже ,дякую🙏
-
Чи прибули з цією ДП до консультанта паспорти виготовлені у вересні-жовтні?
-
health insurance теж продовжать згідно WP?
-
Message from user Anna has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Карина Филипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
привіт
-
Маю питания, хто може допомогти .. Паспорт має статус виготовлено-вересень/5-10 DHL/вересень 10-12 E-mail: заява та оплата доставки в ті самі дні. Скільки хто чекав движения? Дякую и Спасибо
-
Message from user Карина Филипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Будь ласка додайте назву програми (провінції)
-
Як основний документ - ні, оскільки там багато необхідної інформації просто відсутно Детальніше по вашому питанню : Документи для підтвердження стажу роботи: Які документи ? Які вимоги? Reference Letter для підтвердження досвіду роботи для імміграції: Вимоги, Оформлення, Терміни
-
Цей умовний іноземець підпадає під правила, які диктує імміграційна влада Канади, якщо він має бажання іммігрувати. Думаю тут не стоїть питання довподоби комусь зміни чи ні. Межа змін - 1 листопада.
-
Message from user Ксения has been removed because this user is in spam list (???)
-
На сайтах з вимоги. Ця програма існує не в одній провінції і вимоги різні. Здебільшого ви маєте бути тут, ця програма не має функцію «набір з закордону)
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка. Здали біометрію ( відбитки пальців ), нас попросили оновити форму 5669, але я не можу це зробити, тому що мій кабінет не активний. Написав у відповідь на електронну пошту, але також не отримав зворотнього зв'язку. Кажуть що треба створити новий кабінет, але не можу зрозуміти як це зробити. Підкажіть будь ласка що робити далі?