PR CUAET
-
На сайтах з вимоги. Ця програма існує не в одній провінції і вимоги різні. Здебільшого ви маєте бути тут, ця програма не має функцію «набір з закордону)
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка. Здали біометрію ( відбитки пальців ), нас попросили оновити форму 5669, але я не можу це зробити, тому що мій кабінет не активний. Написав у відповідь на електронну пошту, але також не отримав зворотнього зв'язку. Кажуть що треба створити новий кабінет, але не можу зрозуміти як це зробити. Підкажіть будь ласка що робити далі?
-
В Торонто прийшла ДП
-
Message from user Карина Филипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Екатерина Маслова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Message from user Карина Филипова has been removed because this user is in spam list (???)
-
Шукаю, друзів(без сім'ї/один,одну) Які у віці 37, або пртблизному планують виїхати із Польщі в США , але ще не можуть наважиться, так як програма u4u. ненадійна, якщо хтось планує переїзд пишіть в приват, також шукаю хто може підказати як вивчити англійську самому, цікавитись сама розмова, бо по граматиці орієнтуюся трохи, був у Канаді проблем не було, договорився всюди. Мені 37 живу у Варшаві і у Польщі живу дуже давно. Шукаю адекватних людей можливо маємо спільні інтереси то пишіть.
-
-
Добрий день, чи можливо подовжити visitor record дитині, якщо вона не знаходиться на території Канади? Чи можливо подати заявку по подовженню рекорду з-за кордону, який був виданий при першому вʼїзді у країну?
-
Было бы не плохо, у вас есть письмо или просто карточка? Мне желательно письмо Уже мне одно скинули письмо Чем больше тем лучше
-
Message from user Marina Bulatova has been removed because this user is in spam list (???)
-
Якраз питаю чи можна буде не продовжити а зробити новий вп
-
Message from user Ольга has been removed because this user is in spam list (???)
-
Отправлю Юлианне Спасибо большое
-
Ні - треба знаходитися в Канаді