PR CUAET
-
@Vikontessss перенесла вашу повідомлення у відповідну гілку. За повідомлення у гілці Хронологія у нас по правилам групи mute. Уважніше будь ласка
-
ДД) я не по темі але я не знаю шо робити. В лютому 2023 я подавалася на візи батькам ще по CUAET, мамі дали а татові відмовили, на відмову я написала апеляцію але ні слуху ні духу і Вот я тиждень тому засабмітила свій PR на федеральний рівень і приходить паспорт реквест😳 слати паспорт чи спитати в них шось?
-
ДД) я не по темі але я не знаю шо робити. В лютому 2023 я подавалася на візи батькам ще по CUAET, мамі дали а татові відмовили, на відмову я написала апеляцію але ні слуху ні духу і Вот я тиждень тому засабмітила свій PR на федеральний рівень і приходить паспорт реквест😳 слати паспорт чи спитати в них шось?
-
Для бронирования слотов
-
Всё это уже делали, не помогает
-
Нажимаете на ссылку, откроется страница, регистрируйтесь, выбираете привязать заявку... А обновлённую форму 5669 вам надо прислать на web form
-
Так, просто запитати чи є раніше слоти. Я тоді якраз побачила повідомлення у групі, що по телефону перенесли на першу половину 2025-го. Але коли подзвонили, то були вже пізніше слоти. На сайті їх не було на ті місяці.
-
Дякую)) я запитувала також адвоката який тут практикує , він теж так сказав але він не має справ з еміграцією , тому краще перепитати усюди
-
Одразу після отримання карток можете. Це ваше право як ПР жити де завгодно в Канаді.
-
Чи був у когось дозапит на новий паспорт якщо паспорт на момент подачі на федеральний етап був дійсний більше як рік? Тепер ще буде дійсний 7 місяців а дозапит вже прийшов
-
Ойойой, друзья. Вчера писал, что жене отказали в вп. Оказалось, она подалась на клейку визы еще в прошлом январе. Ей там письма шли с февраля, типо, пришлите документ, а они их не читала, и судя по всему, заявку после определенного времени отменили со стороны ирсс, т.к. жена не отвечала Теперь вопрос. Интересно, каков шанс того, что при повторной подаче ей просто откажут из-за игнора в первый раз?
-
Message from user Мария Елисеева has been removed because this user is in spam list (???)
-
Я вам напишу в личку контакты людей которые собирали информацию по всем отказам у украинцев и кто пытается изменить ситуацию у них есть нужная вам информация
-
Так
-
В мене така сама ситуація , перездавав
-
Торонто?
-
Підкажіть будь ласка. Ми подалися на новий ворк перміт. В новому ВП, немає помітки куает, є помітка Ukraine 2022. Чи будуть в такому випадку діяти охіп? Чи треба перезамовляти на помітку куает?
-
Доброго ранку. В нас була схожа ситуація. Писали лист в IRCC щоб продовжити термін і пояснювали в звʼязку з чим. Без проблем чоловік пройшов медогляд і вже отримали PR
-
Добрий ранок, ні, треба здавати ще
-
Привіт. Чим закінчилася ваша історія? Оспорили читання?
12 Jan 2024, 17:45
306415/430124
about a minute ago