PR CUAET
-
Ответ приходит сразу после подачи о том что вы отправили. Ждать до 10 рабочих дней
-
Ще не відомо але більш за все що так. Безкоштовних програм ще не бачила. Навіть біженці за пр платять
-
Зазвичай нові програми мають довший термін розгляду бо офіцерів мало дадуть а питань у цих офіцерів буде купа
-
А закордонний продовжити тож не можна пхд тільки за 2 місяці до кінця( ну буду надіятись що року хватись
-
Підкажіть будь ласка, а щось треба буде сплачувати по цій програмі? Якісь пошліни?
-
Читайте оригінал завжди, а не переклади
-
Ні, там чітко вказано: be in Canada when: -you submit your application -you’re granted permanent residence
-
надається статус-це,скоріш за все,процес сам, а не коли вже ухвалили
-
знайшла таку інформацію. можливо, це і означає що потрібно бути весь час
-
Ну там чітко написано на момент подачі і на момент отримання ПР, немає такого, що має бути тут на час всього процесу, поки не отримають ПР... А якщо людині треба у відпустку виїхати?
-
а,ще малий у вас.
-
в 13 років?
-
а ви не хочете дитину на пмж в Канаду виписати,щоб воєнкомат не шукав? я про це думаю.
-
Дякую, це дуже відчутно!
-
Дякую за відповідь, так ворк перміт та віза також у березні. Значить у любому випадку незалежно від подачі на пр треба буде оновлювати візу та ворк перміт по куает програмі? ?
-
пізно,стара вже)
-
до речі,цікаво побачити ваш лист ,де вам написали з консульства,що без ід ваша дитина не зможе отримати закордонний паспорт. Я в свою чергу вам пришлю,як тільки мені відпише консул
-
у нього вже буде внутрішний паспорт. Тому вимога дати копію буде виконана. А про строк паспорта нема вимог.
-
Так ещё не поздно.)
-
це означає завжди????
12 Jan 2024, 17:45
30641/460639
less than a minute ago