PR CUAET
-
Привіт. Чим закінчилася ваша історія? Оспорили читання?
-
Таке саме ,радості немає меж
-
Вони можуть підняти , говоріння і писання а читання та слухання шансів не має
-
Делюсь лайфхаком, который давно использую. Оплачиваете украинской картой товар, потом возвращаете его в магазин, подставляя на возврат канадскую карту. Никаких комиссий! Costco - ДА BassPro - ДА Walmart - не все магазины, до Октября были все. Canadian Tire - Нет Marks - Некоторые магазины, надо пробовать. Home Depot - Нет Winners/Marshals - Нет
-
Чи варто змінювати в дії адресу щоб в довідці змінилася? Не прийде повістка на цю адресу і буде вважатися врученою..? Я вже мовчу що повинно бути виключено з обліку давним давно🥲
-
Питання не по жінці а по чоловікові)
-
Супер спасибо огромное 🙏
-
У меня нет фб Можно её телефон или другую соц сеть
-
Я розумію, але з цими слотами від нашого консульства це капец- я вже декілька місяців ловлю. Чи можна написати їм листа пояснюючи цю ситуацію? Тому що в листі дається 60 днів щоб надати новий паспорт. Навіть якщо я подам на нього прям в цю секунду я не ортоимаю його через 60 днів
-
Добрый день. Ситуация такая - мама приехала в прошлом году, мы подались на эту программу. Никаких статусов ей не дали. 3 месяца посидела и уехала, ибо без мед страховки в ее возрасте стремно. Прошел почти год с момента подачи. Летом взяли отпечатки. Вот что получил вчера: Please submit the following documents: [ ] evidence of your status in Canada Что это за доказательство и как его предоставить? Может кто сталкивался... Спасибо.
-
Всім привіт. Чи були слоти Едмонтон до 16 р?
-
Дуже в цьому сумніваюся