PR CUAET
-
Якщо людина заїхала як турист, то до 6 місяців може не бути цих документів. Тому може бути віза/штамп
-
штамп не поставили... Получили новый паспорт в консульстве в Торонто. естественно никаких шампов в нем нет.
-
статус - це ворк/стаді перміт або візітор рекорд (при заповненні аплікації в переліку доків був пункт про статус в канаді і це було прикладом його там)
-
Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, кто подавался на паспорт в июле и июне в Эдмонтоне. Получили уже?
-
віза або штамп при в'їзді? (на мою думку)
-
А вони просять паспорт тільки від Вас?
-
Я про випадок якщо на момент подачі без сім'ї. Вік заморожується на момент подачі, а що із статусом. Бо після 21 року якщо роками розглядається ПР все може статися.
-
І доказом можуть бути білети, віза, штамп і т.д.
-
Для того треба було через Резерв+ реєструватися .Там ,я оновлював адресу і тд.
-
В цій програмі немає вимоги мати перміт або візитор рекорд, треба мати просто temporary resident статус, яким і є просто турист, який заїхав в Канаду на строк меньше 6 місяців. В цьому випадку не потрібні ніякі перміти.
-
Привіт, скажіть будь-ласка, чи хтось продовжував паспорт швидше ніж за два місяці до закінчення його дії. Дякую
-
Написано що по цій програмі, я так розумію cuaet
-
работает оф доставка vfs global украина visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/news/ukraine-to-resume-operations
-
Так, тільки від мене і я не основний аплікант.
-
игнор в первый раз не основание для отказа. и вам не отказали в вп, а попросили прислать документы по почте. а то участиники в обморок попадают, читая про отказ
-
Тут ще є хтось хто з України возить паспорти на вклейку? А то я останній раз це робила майже два роки назад🤪
-
Можливо людина приїхала по туристичній візі, не куает. Тому немає ніяких пермітів.
-
Написано що мама приїхала минулого року
-
не мали... після 31 березня 2024, хто заїжджає просто по туристичній візі, не дають ніяких пермітів
-
отправлять паспорт на вклейку @Vikontessss
12 Jan 2024, 17:45
306460/430115
4 minutes ago