PR CUAET
-
Привіт, скажіть будь-ласка, чи хтось продовжував паспорт швидше ніж за два місяці до закінчення його дії. Дякую
-
Написано що по цій програмі, я так розумію cuaet
-
Написано що мама приїхала минулого року
-
Написано було що без медицини не варіант
-
О якій годині у вас був appointment? Я думала, що вони приймають по часу.. Які питання задавали? Чи потрібно десь залишати речі? Мож інтерв‘ю наступного тижня😳
-
-
На основі нього дають ohip
-
Велика Дяка якщо знайдете час відповісти Компанія управляюча змінилася в готелі - і тепер податися можу коли їй буде 2 роки з моменту її створення Рік пройшов, цей рік я відпрацювала хаускіпером Пропонують підвищити до NOC 3 - супервайзер, і якраз відпрацюю рік за цим новим нок Питання: А чи варто йти на підвищення? Може за стаж дають більше балів? Може як хаускіпер нок чи 4 чи 5 більше шансів ? Вік 53, по евалюації диплома мастер, робота не в Калгарі, родичів с пр не маю Мізки киплять, у Харкові повертатися нема куди, тому це питання життя Порадьте будь ласка Ще раз велика дяка якщо хоч хтось зможе витратити свій час та відповісти
-
Вам потрібно підтвердження статусу. Якщо маєте якийсь з пермітів - work permit, visitor record - подаєте його. Якщо ні, то мама має мати візу - це і є її статус туриста (навіть без штампу в паспорті про перетин кордону, їх не завжди ставлять)