PR CUAET
-
Дякую за відповідь, так ворк перміт та віза також у березні. Значить у любому випадку незалежно від подачі на пр треба буде оновлювати візу та ворк перміт по куает програмі? ?
-
пізно,стара вже)
-
до речі,цікаво побачити ваш лист ,де вам написали з консульства,що без ід ваша дитина не зможе отримати закордонний паспорт. Я в свою чергу вам пришлю,як тільки мені відпише консул
-
у нього вже буде внутрішний паспорт. Тому вимога дати копію буде виконана. А про строк паспорта нема вимог.
-
Так ещё не поздно.)
-
це означає завжди????
-
В нас теж десь з 5 вересня вiдправляли, а ще нема .
-
ну то подивитесь вище хто перший дав інформацію про публікацію програми та посилання. Мабуть, це теж для вас плітки
-
що значить,як завжди? Я маю право і можливість вас забанити, бо саме ви в 80% несете плітки
-
як завжди - мімо
-
зрозуміло Жаль. Я не народжувала,якщо що ,в Канаді. За знайомих зраділа
-
Дякую 🙏🏾
-
www.youtube.com/live/PtqzVG6ktiU?si=AsVlrFGKYiG8Re7u Подивіться відео річної давнини, тільки тепер французька треба в обох випадках
-
Хотіла дізнатися , з чого треба починати, щоб подати сімʼю) Я не згодна , є ті , хто просто діляться досвідом і відписують) Від людини залежить )
-
Пишіть тут що треба) все що в приват то вже консультація за доляри
-
Діти які не мають 18 років і народжені тут не можуть бути спонсорами батьків
-
То вимоги до куаетівців
-
Це про дітей з України, які народжені в Україні, вони мають можливість отримати PR, а той хто може бути спонсором PR для них має мати не менше 18 років
-
як це зрозуміти?
-
так написано вище діти незалежно від віку
12 Jan 2024, 17:45
30655/431102
4 minutes ago