PR CUAET
-
Одним из условий программы для элиджебидити было «have valid temporary residence status in Canada”. Из того что я понял, ваша мама уже больше года не в Канаде, поэтому у офицера возник вопрос соответствуют ли ее документы этому требованию и оно просят вас прислать подтверждение что она действительно временный резидент Канады. Визитор рекорд подойдет, но обратите внимание что ircc еще имеет приписку «Temporary resident documents have an expiry date.». Отправите им любые доки из того что вам ниже перечислили. Но я был бы готов к тому что маме нужно будет вернуться опять сюда чтоб иметь активный рекорд если еще не найдут/не зачтут.
-
Message from user Анастасия has been removed because this user is in spam list (???)
-
Підкажіть будь ласка хто вже здавав CELPIP, як проходить сам тест, всі модулі на комп'ютері ( Speaking, Reading, Listening, Writing), і все один за одним? Знаю як IELTS, паперовий ридинг і райтінг, спікінг взагалі з людиною. Тут читала що все на комп'ютері, чи ні? Дякую.
-
Для Rural Renewal Stream немає вимог щодо фінансового стану ,якщо ви працюєте вже в Канаді . Якщо я не помиляюсь ,то якісь фінансові вимоги є для "outlanders" тобто тих хто не в Канаді .
-
Надо писать объяснение на этот счёт, желательно в виде нотариальной декларации
-
І чи це повʼязано з самою компанією якось? Тобто якщо місцева компанія( нехай навіть Канадська) то все ок , а якщо не місцева ( міжнародна, Liberty, Shlumbergy, Halliburton, Shell і тд) то не підходить під ПР… Я зрозумів що треба міняти консультанта, або само це все взнавати, бо 60% консультантів плавають, і розповідають те що сам знаєш , а нюанси знають одиниці 🤷🤷
-
І риторичне питання: якщо на продовження терміну дії паспорта можна подаватися не раніше, ніж за 2 місяці від його закінчення, то подаватися на виготовлення нового паспорту за скільки треба? За рік чи два? ЧИ МОЖЕ ОДРАЗУ ПІСЛЯ ОТРИМАННЯ НОВОГО ПАСПОРТУ ВЖЕ ТРЕБА ПРДАВАТИСЯ, ЩОБ ВСТИГНУТИ ОТРИМАТИ НАСТУПНИЙ?!!!!
-
Не знаю, к сожалению. Я поэтому и фотографировала себе все
-
Доброго дня. В мене таке питання: я подався в електронну чергу десь в лютому чи березні, як я памʼятаю. І мені досі не приходило ніякого повідомлення. Як(де) взагалі можна подивитись статус своєї подачі? Щоб в разі потреби надати точну інформацію міграційному офіцеру, про той факт, що я зробив усе від мене залежне для отримання нового паспорту, але за 7-8 місяців все ще не отримав відповіді від консульства.
-
Несколько месяцев я поднимал вопрос о том, что у ircc будут возникать вопросы по поводу статуса апликантов который подались и на долгий срок уехали из Канады. Хоть программа и позволяет выезжать из страны на время рассмотрения дела, вопрос длительности пребывания вне - очень интересный. Где та грань когда у офицера будет желание просто попросит пруфвозвращения в Канаду, а где кто-то захочет удостовериться что вы до сих пор «временный резидент» с учетом длительного нахождения вне страны, никто не знает. В прошлый раз меня закидали тапками, но по факту это уже не первый такой дозапрос от офицера. Не для холивара, а просто как констатация факта, который кому-то может быть неудобным.
-
Нагадайте, будьласка, скільки приблизно часу займає від моменту подачі до отримання продовження ВП? Дякую.