PR CUAET
-
Доброго дня. В мене таке питання: я подався в електронну чергу десь в лютому чи березні, як я памʼятаю. І мені досі не приходило ніякого повідомлення. Як(де) взагалі можна подивитись статус своєї подачі? Щоб в разі потреби надати точну інформацію міграційному офіцеру, про той факт, що я зробив усе від мене залежне для отримання нового паспорту, але за 7-8 місяців все ще не отримав відповіді від консульства.
-
Несколько месяцев я поднимал вопрос о том, что у ircc будут возникать вопросы по поводу статуса апликантов который подались и на долгий срок уехали из Канады. Хоть программа и позволяет выезжать из страны на время рассмотрения дела, вопрос длительности пребывания вне - очень интересный. Где та грань когда у офицера будет желание просто попросит пруфвозвращения в Канаду, а где кто-то захочет удостовериться что вы до сих пор «временный резидент» с учетом длительного нахождения вне страны, никто не знает. В прошлый раз меня закидали тапками, но по факту это уже не первый такой дозапрос от офицера. Не для холивара, а просто как констатация факта, который кому-то может быть неудобным.
-
Нагадайте, будьласка, скільки приблизно часу займає від моменту подачі до отримання продовження ВП? Дякую.
-
Так , але там було питання до поста саме про RRS:) тому уточнила
-
Ця гілка для всіх рурал, не лише RRS Як і пост
-
А хіба RRS не є провінційною програмою саме Альберти? Чи ви маєте на увазі RNIP?
-
Подача на PR не даёт Вам автоматический статус в Канаде. Его надо параллельно поддерживать.
-
На рахунок цього не знаю ,якщо чесно🤔 Остап , можливо ви знаєте відповідь на це питання? @OstapBosak
-
А якщо надати довідку з пенсійного, з електронної трудової, виписки з подакової про нарахування заробітної плати, наказ про припинення трудового договору, але без референсу, бо його не має можливості отримати? Десь був допис про те, що можна пробувати додавати досвід без референсу, а далі на розсуд офіцера?
-
Всім привіт. Якщо подався на візу у Канаді, але може бути що полечу до Європи, доки дочекаюсь тут еппойтмента. Підкажіть будь ласка, як подати заявку ще і в Європі (робити новий ds160, під новим чи ні аккаунтом, знову сплачувати, нову заявку?)?? Дякую
-
Дякую 🙏
-
Я особливо деталей не знаю. Та з того що чув, все повинно бути ок. NOC в мене 84101
-
Вчора на сайті я знайшла таблицю фінансових вимог по відношенню до кількості членів сімʼї та розміру общини рурал, проте це не стосується якщо маєш Джоб оффер, як я зрозуміла. Я не побачила чіткої інформації по терміну перебування в рурал та подачі на номінацію. Один рік фул тайм в Альберті, а коли можна звертатися до общини за листом погодження в рурал не знайшла. Через рік праці, чи після запрошення на роботу вже можна, якщо є 1 нок праці в Альберті
-
Відкрийте повний пост, там розширена інфо від консультантів