PR CUAET
-
Подача на PR не даёт Вам автоматический статус в Канаде. Его надо параллельно поддерживать.
-
На рахунок цього не знаю ,якщо чесно🤔 Остап , можливо ви знаєте відповідь на це питання? @OstapBosak
-
А якщо надати довідку з пенсійного, з електронної трудової, виписки з подакової про нарахування заробітної плати, наказ про припинення трудового договору, але без референсу, бо його не має можливості отримати? Десь був допис про те, що можна пробувати додавати досвід без референсу, а далі на розсуд офіцера?
-
Всім привіт. Якщо подався на візу у Канаді, але може бути що полечу до Європи, доки дочекаюсь тут еппойтмента. Підкажіть будь ласка, як подати заявку ще і в Європі (робити новий ds160, під новим чи ні аккаунтом, знову сплачувати, нову заявку?)?? Дякую
-
Дякую 🙏
-
Я особливо деталей не знаю. Та з того що чув, все повинно бути ок. NOC в мене 84101
-
Вчора на сайті я знайшла таблицю фінансових вимог по відношенню до кількості членів сімʼї та розміру общини рурал, проте це не стосується якщо маєш Джоб оффер, як я зрозуміла. Я не побачила чіткої інформації по терміну перебування в рурал та подачі на номінацію. Один рік фул тайм в Альберті, а коли можна звертатися до общини за листом погодження в рурал не знайшла. Через рік праці, чи після запрошення на роботу вже можна, якщо є 1 нок праці в Альберті
-
Відкрийте повний пост, там розширена інфо від консультантів
-
Та я знаю. Просто спитали, я відповіла. Я взагалі більше подзвонювала з параної, чи моя заявка в принципі є в системі, бо aor я не отримувала. Так, знаю, що лист-запрошення на біометрію є тим самим, і це нічого не означає. Але все одно було спокійніше, коли чула, що заявка не загубилася
-
в мене знайомий в лютому подавався. поки мовчить
-
В резерві ви не можете оновити дані