PR CUAET
-
Всім привіт. Якщо подався на візу у Канаді, але може бути що полечу до Європи, доки дочекаюсь тут еппойтмента. Підкажіть будь ласка, як подати заявку ще і в Європі (робити новий ds160, під новим чи ні аккаунтом, знову сплачувати, нову заявку?)?? Дякую
-
Дякую 🙏
-
Я особливо деталей не знаю. Та з того що чув, все повинно бути ок. NOC в мене 84101
-
Вчора на сайті я знайшла таблицю фінансових вимог по відношенню до кількості членів сімʼї та розміру общини рурал, проте це не стосується якщо маєш Джоб оффер, як я зрозуміла. Я не побачила чіткої інформації по терміну перебування в рурал та подачі на номінацію. Один рік фул тайм в Альберті, а коли можна звертатися до общини за листом погодження в рурал не знайшла. Через рік праці, чи після запрошення на роботу вже можна, якщо є 1 нок праці в Альберті
-
Відкрийте повний пост, там розширена інфо від консультантів
-
Та я знаю. Просто спитали, я відповіла. Я взагалі більше подзвонювала з параної, чи моя заявка в принципі є в системі, бо aor я не отримувала. Так, знаю, що лист-запрошення на біометрію є тим самим, і це нічого не означає. Але все одно було спокійніше, коли чула, що заявка не загубилася
-
в мене знайомий в лютому подавався. поки мовчить
-
В резерві ви не можете оновити дані
-
Думаю в Торонто то ще стару пошту розбирають
-
Message from user Valeria has been removed because this user is in spam list (???)