PR CUAET
-
Конкретно мені на зустрічах платних і ні, консультанти казали, та ви шо, гуманітарна то ж для одиничних виключень, там нікому схвалень не дають. Радили подаватися на ЕЕ і чекати, що бал впаде (ні) Я на цьому чеканні рік втратила, хоча подаватися могла і раніше. Всі інтереси дітей, соціальні звʼязки та робота з волонтерством вже тоді були
-
Моя особиста думка що потрібно тримати EOI максимально updated. Тобто вносити всю інформацію яка змінилася
-
В повному пості є опис Референс має певні вимоги і інформацію, якщо його немає - можна надати всі документ, де є вся необхідна інформація В тому числі прямі обовʼязки, адже саме вони визначають ваш НОК
-
Міністром Іміграциї Квебека чи Міліром?
-
Просто йдете в Молдову знімаєте готель на 1-3 дня подаєте заявку молдовіі вказуєте адрес в Молдові і що ви зараз є в Молдові як візитор можете почекати 3-12 годин нам біометрія швидко пішла і баба дідо зразу здали і після того поїхали додому після цього після розгляду принести паспорт на вклейку і через пару днів забрати
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc66.html
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/forms-publications/forms/rc66sch.html
-
Розкажіть як? Бо жодна людина яку я знаю, не може цього зробити
-
www.instagram.com/p/DAWWZ6rNL3_/?igsh=em5mM3Z3eTN2YWJ4
-
я сильно жалею что не подался раньше, года полтора-два назад... Все надеялся на провинциальную программу. Тогда критерии отбора были простые и все казалось пройдет легко. Но, потом все изменилось. Сделали бальную систему и по ней я набираю всего 49 баллов. А проходной сейчас 70+... Короче по провинциалке не светит от слова "Совсем". Последняя надежда на гуманитарку. 🙁 чё меня не дернуло раньше податься...?!!!