PR CUAET
-
@David77183 [5152697071] заблоковано.
-
Щиро радий за вас В мене не було шансу ввести нові дані. Коли встановлював резерв, на тей момент можливо було тільки підтягнути данні з банку. Відповідно данні старі і не точні. А змінити оновити, не можливо. При будь якій спробі через ТП, відповідь, зверніться до регіонального ТЦК
-
Юлианна будет Милиру писать или говорить, а в Квебеке есть репортер будем пробывать Лего писать или министру иммиграции Квебека не знаю ещё Всё ищем что и как Завтра всё узнаю
-
Треба бути трохи уважнішим. Коли стаєте в е-чергу то там пишуть що вас проінформують якщо з'явиться вільне місце. Тобто якщо хтось відмовиться від слоту то цей слот нададуть тому хто у черзі. Якби е-черга гарантувала б слот то вас проінформували б про те який ви у черзі і скільки приблизно займе час очікування. А так треба заходити у певний день та час і ловити слот. Вся інформація є в офіційних джерелах. Плюс щоб довести що ви і справді зробили все що могли ви повинні показати емейли до консульства за ці кілька місяців де ви намагаєтесь з'ясувати коли буде ваша черга. І в цих би емейлах ви так само отримали б інформацію що запис на слоти відкриваються в певний час. Зареєструватися в чергу і забити це не дорівнює "зробити все що міг"
-
а второй год работы мы сами обновляем или баллы автоматически добавляются?
-
Здається, як крайній варіант, можна додати рекомендаційний лист від менеджера, де будуть вказані, які обовʼязки під його керівництвом у вас були. Принаймні мені таку пораду дав консультант, так як компанія не могла це вказати у листі за їх політиками. Подивимось, чи спрацює, але це хоча б щось🙃
-
Хотіла б порадитися) в мене в наступні 2-3 місяці мають нараховуватися бали за другий рік роботи, LMIA, другий рік роботи чоловіка, та переїздам англ. чи є сенс створити новий профіль (щоб довше був активний) коли буду додавати LMIA? Цей до травня діє. Чи краще вже в травні?
-
що таке афидавит?
-
Ні, «самому» не можна Робити афідавіт чи подібне з консультантом ліпше
-
Треба якось писати на Лего на Міністрів Квебеку....але поки не розумію як вплинути