PR CUAET
-
а второй год работы мы сами обновляем или баллы автоматически добавляются?
-
Здається, як крайній варіант, можна додати рекомендаційний лист від менеджера, де будуть вказані, які обовʼязки під його керівництвом у вас були. Принаймні мені таку пораду дав консультант, так як компанія не могла це вказати у листі за їх політиками. Подивимось, чи спрацює, але це хоча б щось🙃
-
Хотіла б порадитися) в мене в наступні 2-3 місяці мають нараховуватися бали за другий рік роботи, LMIA, другий рік роботи чоловіка, та переїздам англ. чи є сенс створити новий профіль (щоб довше був активний) коли буду додавати LMIA? Цей до травня діє. Чи краще вже в травні?
-
що таке афидавит?
-
Ні, «самому» не можна Робити афідавіт чи подібне з консультантом ліпше
-
Треба якось писати на Лего на Міністрів Квебеку....але поки не розумію як вплинути
-
Ні, вибачте, їх ми не пишемо В інтернеті є кліше
-
Во всех этих документах нет будет перечисления Ваших рабочих обязанностей, верно? Как офицер сможет понять, что у Вас именно тот NOC, который Вы заявляете?
-
Тому що задавати федеральному Міністру питання про те що в Квебеку РАМК щось робить - це як спросити чому трава не синього кольору. Він не має впливу на провінційну політику Квебеку та ще в медицині. Тому на мою думку це буде зайве питання, яке тільки забере час.
-
можете прислати будь ласка приклад референс леттер
-
Все понимаем Но пусть знают и на государственном уровне И на провинциальном
-
Ні, я б видалила цей і створила новий
-
Я б не рекомендувала робити дубляж, якщо це навіть технічно можливо
-
affidavit (засвідчена заява під присягою) може бути корисним документом для підтвердження обов’язків, якщо неможливо отримати офіційну довідку від роботодавця. Affidavit можна використовувати як альтернативу, яка підвищить довіру до наданої інформації, особливо якщо вона складена за допомогою імміграційного консультанта або адвоката.
-
Принаймні так мені тут відповіли. Післязавтра напишу чи додалися)