PR CUAET
-
як це зрозуміти?
-
так написано вище діти незалежно від віку
-
Нижче вимоги до того громадянина Канади) Вище вже писали про те)
-
Сарказм він такий)
-
Дякую ! Будемо думати !
-
Дети должны быть старше 18 лет...
-
хотя как это понять?
-
Хто отримав PR у Квебеку з CUAET? Потрібна допомога невелика, напишіть у приватні будь ласка 🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾
-
ну зо ж ,вітаю батьків,які народили дітей в Канаді. ПР отримаєте👌
-
Півтора тижні у мене зайняло в жовтні
-
Моїм клієнтам бех Дії в Едмонтоні ішла десь півтора місяця. Якраз кілька днів назад подалися
-
Там вроде бы на сайте сказано или я спрашивал, что без Дии 3-6 мес.
-
Поэтому наверное и долго.практически 1.5 месяца ждём.из польши раньше пришла .за 1 месяц
-
Залежить. Якщо статуси також закінчуються в Березні, то як мінімум в Лютому подайтеся на продовження. А також дошліть новий паспорт в IRCC через webform
-
Мої кейси переважно від 5 тис на гуманітарну. Але може бути і більше, якщо у вас реальних причин на цю програму немає. Плюс гарантій на жаль ніяких. Це дуже субєктивна програма. Сильних кейсів серед Українців зараз дуже мало, бо в більшості людей є варіанти жити та імігрувати в Канаді легально, тому в них кейс сильно слабшає
-
Скажіть будьласка , скельце це буду коштувати
-
Моя остання подача була 8 сторінок лист, і десь 70+ сторінок документів. Чіткого прееліку нажаль немає. Це програма де треба будувати аргументацію і кейс спираючись на прецедентне право та судову практику.
-
Закордонний паспорт продовжити легко нащастя печаткою можна). Дякую вам велике
-
хух то щастя а то не мав уявлення як його продовжити хд
-
Ааа, ви так і пишіть, а то ви написали Український паспорт. В нас профдеформація, в нас в Канаді паспорт це виключно закордонний. А все решта то ID. В вашому випадку можете взагалі його не давати, я в більшості не додаю
12 Jan 2024, 17:45
30673/466847
2 minutes ago