PR CUAET
-
Так выглядит моя подача на пиар ,, воссоединение семьи,, на эту минуту. Что должно поменяться подскажите пожалуйста.
-
Я це розумію, але наш роботодавець робить це за допомогою консультанта, і той консультант не викликає у мене довіри. Тому стараюсь вияснити у більш обізнаних людей. Дякую!)
-
Ні,я про гуманітарну програму. Але з ворк пермітами у всіх хто подавався в лютому березні рух зараз йде активний. Я отримала на минулому тижні погодження.
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста, подала доки в консульстве на паспорт 30 сентября. И вот теперь отслеживаю готовность паспорта и с 30 октября никаких изменений: отправлено на проверку. А я читала что за неделю паспорт изготавливают. Скажите кто сталкивался с таким? Может написать в консульство, может им документов каких-то не хватает
-
Минулого разу він говорив що українців не включають в загальний пул, бо в нас сітуація інша. Цього разу нічого такого не говорив?
-
Можна і мені контакти брокера по страхуванню авторки Онтаріо?
-
Розгляд вашої справи в основному починається коли ви отримуєте aor
-
Що означає «паспорт не украинский»?
-
Я подала в июне на младшего сына. Паспорт еще даже не прибыл в Канаду. Так что просто ждите. Нет срока в неделю… Тут около полугода ждать в среднем Паспорт старшего сына точно также ждала.
-
У вас часом не має 2-х не анульованих паспортів? Я знаю що це заторможує рух…
-
Чи хтось працює у поштових компаніях таких як Canada Post, Purolator, FedEX, T-Force etc.? Якщо так, то чи вдалося взяти Employer Declaration and Authorization Form?
-
так і є. тим двом офіцерам (чи п'ять наче навіть нарахували), що займаються укр. програмою буде все-одно чим зайнятися
-
я 19 березня подавався (а може і лютого... забув вже), получили перміти два тижні тому.
-
Вот дословно то и начит. Есть и не украинские паспорта на свете :)
-
Нет , не получили
-
Чи є такі хто оновив адресу через дію (оновив на українську) і прийшла повістка на цю адресу ?
-
Але, якщо я не помиляюсь, то ця програма лише для громадян України
-
Певно Тільки ті, хто оформлював dhl-доставку. Подавались в травні, з 1.08 виготовлено і далі без змін
-
Помимо находиться в Канаде на момент подачи и получения есть и другие требования. Это не взаимоисключающие требования, они все должны соблюдаться. К сожалению ответить вам каким образом работает мозг офицеров ircc никто не сможет, это только догадки. Вы можете всегда им позвонить и спросить что именно они хотят получить.
-
Невже. Ви знаєте якісь інші документи що підтверджують статус візітор?
12 Jan 2024, 17:45
Post 306794 of 386701
2 minutes ago