PR CUAET
-
У вас часом не має 2-х не анульованих паспортів? Я знаю що це заторможує рух…
-
Чи хтось працює у поштових компаніях таких як Canada Post, Purolator, FedEX, T-Force etc.? Якщо так, то чи вдалося взяти Employer Declaration and Authorization Form?
-
так і є. тим двом офіцерам (чи п'ять наче навіть нарахували), що займаються укр. програмою буде все-одно чим зайнятися
-
я 19 березня подавався (а може і лютого... забув вже), получили перміти два тижні тому.
-
Вот дословно то и начит. Есть и не украинские паспорта на свете :)
-
Нет , не получили
-
Чи є такі хто оновив адресу через дію (оновив на українську) і прийшла повістка на цю адресу ?
-
Але, якщо я не помиляюсь, то ця програма лише для громадян України
-
Певно Тільки ті, хто оформлював dhl-доставку. Подавались в травні, з 1.08 виготовлено і далі без змін
-
Помимо находиться в Канаде на момент подачи и получения есть и другие требования. Это не взаимоисключающие требования, они все должны соблюдаться. К сожалению ответить вам каким образом работает мозг офицеров ircc никто не сможет, это только догадки. Вы можете всегда им позвонить и спросить что именно они хотят получить.
-
Невже. Ви знаєте якісь інші документи що підтверджують статус візітор?
-
Добрий день, а підкажість як у те чудо -консульство додзвонитися в Торонто? Чи є якийсь альтернативний номер телефону окрім вказаного у ФБ? Може хто знає?
-
Наче ні. Він сказав, що наразі на гуманітарну вже 30-40 тис заявок, і ймовірно більшість за них від CUAET
-
Офицер запросил evidence of the status in Canada. Виза - это evidence разрешения на въезд в страну, а не статуса.
-
Так скоро рік😩
-
а сейчас как бы заезжала если б сегодня пришел портал? если есть действ. виза- отправляйте ее, зачем "ломать голову"
-
Це подовження вашего перебування у канадi. Воно ніяким чином не заміняє візу і не може бути отримано без візи!
-
Дуже вам дякую)
-
Updates Сьогодні отримали всі картки)
-
Так ви дочитайте If you want to extend your stay in Canada as a visitor (stay in Canada longer), you need to apply for a visitor record. A visitor record is not a visa.
12 Jan 2024, 17:45
Post 306803 of 386702
2 minutes ago