PR CUAET
-
Доречі, статистика на джоб банк обновлюється щорічно, останній раз це було листопаді 2023. Тож скоро будуть нові данні, і наврядчи нижче..
-
Вам треба один здати. Тут чоловік писав, що поки не здав паспорт, то доти висіло повідомлення, що дані на перевірці
-
😱Ок, Дякую!
-
дуже дякую!!!
-
Вам треба один здати. Тут чоловік писав, що поки не здав паспорт, то доти висіло повідомлення, що дані на перевірці
-
Будь ласка прокоментуйте для нас - віза надає вам статус візітор чи ні?
-
У вас проблемы с восприятием информации. Я вам говорю о том что виза - это не статус. Я не говорю о том что обязательно иметь визитор рекорд. Я говорю позвоните и узнайте что в их понимании будет доказательством статуса. А еще почитайте про каких условиях статус temporary resident теряется. Вопрос вам на засыпку, человек с визой визитор и ворк пермитом, в каком статусе - туриста по визе, или рабочего по пермиту? Те кто приехали подали и уехали, они еще пр свои не получили, поэтому не говорите гоп, пока они не перепрыгнут.
-
Когда подались?
-
chat.whatsapp.com/DjK798vQvqqG9EwCiSXa5n
-
в мене не написано що я отримав пр , там написано просто надати інформацію для остаточного рішенні
-
У кого еще завис eCOPR с сентября?
-
навіщо? можете тут задавати питання, також скористатись пошуком по гілці, все обговорювалось багато разів)
-
можете будь ласка написати в приватні?
-
Подавався на паспорт 17.04.24 в Едмонтоні, до введення Резерв+. На сьогодні паспорт «Виготовлено, але не доставлено до дипломатичної установи». Підкажіть будь ласка, чи зможу отримати паспорт в консульстві без оновлення даних в Резерв +??
-
Вопрос вам на засыпку, человек заехал в Канаду с визой визитор и после получил ворк пермит, в каком статусе находиться человек - туриста по визе, или рабочего по пермиту?
-
Це Вам схвалили ПР і тепер треба пройти лендінг
-
t.me/prcuaet/47654/281626
-
Що на ворк перміт, що на гуманітарну все у березні
-
Може бути отримане без візи.Доньці зробили візітор рекорд,візи у паспорті немає,так як на візу не подавали,на неї можна подати отримавши візитор рекорд.
-
дякую, а що це ?
12 Jan 2024, 17:45
306865/431453
3 minutes ago