PR CUAET
-
зрозумів, портал 2 буде тільки коли повернусь тоді?
-
Тоді Вам треба писати де Ви зараз і повертатись якомога швидше в Канаду. Без цього вони не продовжать обробляти
-
так
-
Виза является основанием для въезда в страну и основанием [возможно] получить статус в Канаде. За 'вручение' статуса уже отвечает офицер CBSA на границе, который решает, пустить ли данного человека в Канаду в принципе. Если человека в Канаду впускают и дают ему на руки тот же Visitor Record - именно этот документ определяет статус человека ВНУТРИ Канады. Если ничего не выдают, в паспорт не ставят никакой штамп (или ставят, но без даты valid to ...) и при этом человека в Канаду пускают - у него появляется Visitor status по умолчанию, на 180 дней.
-
Ви зараз за межами Канади?
-
Чи можна щоб в Оттаві дружина забрала мій паспорт, коли буде готовий, чи обовʼязково особисто?
-
я виїхав за межи Канади на місяць, вони всеодно портал 2 надішлють?
-
Fedex на сьогодні не дає Employer Declaration, посилаючись що відповідальний департамент забороняє це робити. Звертався до менеджерів різного рангу HR все безрезультатно
-
бо і так і має бути... просто надайте їм інформацію і чекайте на Портал 2.
-
Дуже багато в кого
-
вероятно есть, т.к. иначе человек не может податься по этой программе. но влетела по другому. ждем ответа от Виктора
-
Я думаю, що з листопада піде діло Може в них квоти закінчились на вересень, жовтень і вони видавали екопр лиш тим, хто дуже давно подався, що б по закривати їх справи А з листопада буде доступна нова кількість квот Це лише моя думка
-
Ворк пермит апрув?
-
Дякуємо за роз'яснення, тепер у питанні щодо статуса все стало на свої місця
-
подивіться на сайті своєї провінції чи є можливість подовжити номінацію.
-
Ні, ми теж зависли з 23 вересня За ось ці два тижні майже ніхто не отримав екопр, одні портали і все
-
ну Вам же лист прислали... туди і пишите
-
@Asya_AH мені через 2 роки після набуття статусу ПР прийшло від OINP (Онтарійська провінційна програма) опитування, де чітко прописувалось ще раз що уряд розуміє і поважає моє право жити де завгодно в межах Канади. Казки про те що переїзд в межах Канади може якось повпливати на громадянство - це міф.
-
Hey! I block channels that write to the chat, do not forget to give me an administrator :) Subscribe to my updates: @pheanordev
-
Ок, на всяк спрашиваю, вдруг я одна такая 😅
12 Jan 2024, 17:45
306889/446533
2 minutes ago