PR CUAET
-
Моя остання подача була 8 сторінок лист, і десь 70+ сторінок документів. Чіткого прееліку нажаль немає. Це програма де треба будувати аргументацію і кейс спираючись на прецедентне право та судову практику.
-
Закордонний паспорт продовжити легко нащастя печаткою можна). Дякую вам велике
-
хух то щастя а то не мав уявлення як його продовжити хд
-
Ааа, ви так і пишіть, а то ви написали Український паспорт. В нас профдеформація, в нас в Канаді паспорт це виключно закордонний. А все решта то ID. В вашому випадку можете взагалі його не давати, я в більшості не додаю
-
Про внутрішній паспорт типу айді
-
Сорі я про закордонний. А ви про що?
-
Все ніяк з офісу не вийду. А вже майже 9та. А в мене ще на 10ту остання на сьогодні консультація.
-
Ось моя іміграційна історія, це багато може прояснити мотивацію: canadianbychoice.ca/ostap-bosak/
-
Отлично. Я пропустил.
-
Тому як би намагаюся вберегти інших від своїх помилок
-
Частково так. Але грошей я на цьому багато не заробляю, це більше переросше хоббі для мене :) Проте якби в мене був би консультант в 2015му, він би мені і брату по 50 тис дол зекономив і десь 2 роки часу
-
Український паспорт внутріній хіба можна якось з Канади продовжити? Я бачив тільки той що International...
-
Доброго дня , підскажіть будь ласка , якщо подаватися по гуманітарній програмі , я так розумію що потрібно писати лист , а які ще документи потрібні і якщо ми зараз в Канаді головний аплікант буде чоловік ( ми офіційно не одружені ) , то я и моя дитина , ми будемо включені чи нам окремо потрібно подаватися ? Дякую за відповідь !
-
Неправильно. Як мінімум постарайтеся його продовжити. З продовженим зараз вроді без проблем. Якщо не можете ні продовжити ні новий зробити то подавайте з чим є (якщо час піджимає), вони вроді казали що будуть це врахоувавти, але наскільки це ризиковано я вам не скажу. В загальному я б цьог сценарію уникав як вогню
-
Low income cut-offs
-
Я вписав 2 ті самі
-
Ну там просто і Current і Intended
-
Не обовязково. Або курент. І так і так нормально
-
В якій збираєтеся працювати. Якщо по ПНП то пишіть ту що в номінації
-
А як йому буде 18 то ж назад не пустять? ЧИ в 18 не треба буде новий паспорт робити?
12 Jan 2024, 17:45
30689/437870
2 minutes ago