PR CUAET
-
@hellleny [386213619] більше не 🔇 в муті.
-
Я думаю що серед українців не 30-40 тис, моє враження що багато але не так....дізнатися би про статистуку ірсс, ви бачили офіційно отриманих пр серед українців у 22му-23му-24му там 3000-5000 , по всіх программах отримано, за 22-23 дуже багато отриманих саме по гуманітарці, бо по іншим программам ще був ненапрацьований досвід, і не всі готові доки,та й все одно в 23 там здається 3 тис з чимось....тому я вважаю що зараз багато подаються, але не 30 чи 40 тис....
-
Здається, що інфо, що ви в цій черзі, є в вашому особистому кабінеті на сайті консульства. Висвічується там, де і запис на слот
-
Прочитавши стільки ровідомлень запхаю свої 5 копійок. Я вважаю що на даний момент людина яка знаходиться не на території Канади статусу як такого взагалі немає саме в цьому випадку. Якщо я маю допустимо візу французьку на 10 років але проживаю в Україні і приїхала в Фоанцію лиши один раз зробити справу,повернулася додому ще рік тому то який в мене може бути зараз статус.Ніякий. Саме так і в цьому випадку вона мала статус візитера невідомо по якому паспорті. Тому в офіцера виникло питання як вона могла бути фізично на території Канади не як громадянка України.Питання потрібно закривати!
-
Заповнювати ще раз анкету DS 160 з того самого акаунту, але вказувати вже ту країну Європи де плануєте проходити співбесіду. Тоді на співбесіду вже створюєте новий кабінет на сайті тої країни в Європі, оплачуєте і вибираєте дату співбесіди.
-
Або ж віза для другого паспорту не потрібна
-
А сколько вообще украинцев заехало по КУАЕТ? Вроде бы тыяч 150? Если учесть что на гуманитарку редко идут одиночки и бездетные, то их можно отсеять. Многие еще не могут позволить оплатить гуманитарку, пока деньги копят, Много не знает про эту программу, так что не думаю что уже подалось 30-40 тыс. И как считают эти 30-40 тысяч, по главному апликанту или общее количество людей включенных в заявку?
-
Як тільки українці почали отримувати апруви просто тому що подалися і ділитися цією інформацією зі світом, то і решта посилено почали аплаітись, ті ж індуси, приміром