PR CUAET
-
Доброго дня, хтось робив в Україні Declaration from Non-accompanying Parent/Guardian for Minors Immigrating to Canada (IMM 5604), підкажіть процедуру
-
Можно податься на гуманитарку и пока рассматривают делать все что написали выше
-
Коли отримаю закритий ворк перміт, вони розгладають роботодавця і робочого одночасно як я зрозумів
-
Продлений не было? и не намечается ничего подобного к программе в этом топике?
-
Але ж бали по ідеї вже мали б додатися на основі того що є CUFTA. Хіба ні?
-
Форму 5257 не треба заповнювати коли продовжуєш WP?
-
а толку что я в Альберте сдал английский на 5. (они смотрят по низшему баллу а он у меня 4 в Селпип). По экономической 100% не прохожу, хотя и фулл-тайм работу имею, джоб оффер, образование Магистр (подтвержденное в WES). Все равно далеко не дотягиваю до проходного балла.
-
ircc.canada.ca/English/helpcentre/answer.asp?qnum=041&top
-
Не могу уже изменить…
-
Додайте також запит на документи)
-
Чекали 4 місяця
-
У нас в SK английский CLB4 проходной. Пока мы вроде единственная провинция (не знаю за Атлантику),кто еще не поменял правила
-
Мені не смішно((
-
Скажіть будь ласка чи приходять паспорти чоловікам? Бо я бачу є Дип пошта і по суті там тільки дитячі і жіночі паспорти? Відпишіться чи хтось з чоловіків отримав «документ прибув до дип установи»? Дякую! Буде всім корисно
-
Переїзд на сьогодні теж вже не дає жодної гарантії. І переїзд простіше, коли один/двоє дорослих. Коли до справи долучаються діти, а ще й більше однієї на одного дорослого, писати твори стає все ж таки простіше
-
Добрий день, маю питання: виготовлено паспорт в Оттаві, вже 2 місяці як не може доїхати до Канади. Хочу замовити доставку DHL до консульства. Чи можу я вказати адресу консульства в Торонто замість Оттави?
-
АХАХАХХА
-
Такой опции не вижу исправить опрос. Только заново создавать, выходит?
-
Добавте посмотреть ответы иначе любопытные будет портить статистику)
-
а в самому посольстві на вході немає зберігання? В Оттаві там забирали телефони та ключі охоронці
12 Jan 2024, 17:45
307034/444582
4 minutes ago