PR CUAET
-
Чекали 4 місяця
-
У нас в SK английский CLB4 проходной. Пока мы вроде единственная провинция (не знаю за Атлантику),кто еще не поменял правила
-
Мені не смішно((
-
Скажіть будь ласка чи приходять паспорти чоловікам? Бо я бачу є Дип пошта і по суті там тільки дитячі і жіночі паспорти? Відпишіться чи хтось з чоловіків отримав «документ прибув до дип установи»? Дякую! Буде всім корисно
-
Переїзд на сьогодні теж вже не дає жодної гарантії. І переїзд простіше, коли один/двоє дорослих. Коли до справи долучаються діти, а ще й більше однієї на одного дорослого, писати твори стає все ж таки простіше
-
Добрий день, маю питання: виготовлено паспорт в Оттаві, вже 2 місяці як не може доїхати до Канади. Хочу замовити доставку DHL до консульства. Чи можу я вказати адресу консульства в Торонто замість Оттави?
-
АХАХАХХА
-
Такой опции не вижу исправить опрос. Только заново создавать, выходит?
-
Добавте посмотреть ответы иначе любопытные будет портить статистику)
-
а в самому посольстві на вході немає зберігання? В Оттаві там забирали телефони та ключі охоронці
-
Да,я в курсе,как поменялись правила в Альберте. Прям экспресс энтри номер 2 стало. Могу только посочувствовать.
-
Подалась в июне, статус Information requested
-
Кто в курсе была ли дип почта в оттаву ?
-
у меня 15 ноября в Торонто, вы брали новую фотографию с собой?
-
Дякую
-
Я жду ещё свой 😁
-
Якщо Вам не потрібна віза, то не треба
-
Дякую, а фізично у нотаріуса в України таке не підписати?
-
Не потрібно
-
Добрий день. Отримали новий паспорт дитині. Хочемо поставити візітор візу. В дитини візітор рекорд. Чи є якась інструкція як це зробити? Зарання дякую P.S. Відео отримання візітор візу маючи ворк верміт бачив. Але я видно щось роблю не правильно, бо мені система видає опцію продовжити візітор рекорд. А отримати візу опції не має
12 Jan 2024, 17:45
307044/425623
5 minutes ago