PR CUAET
-
Не потрібно
-
Добрий день. Отримали новий паспорт дитині. Хочемо поставити візітор візу. В дитини візітор рекорд. Чи є якась інструкція як це зробити? Зарання дякую P.S. Відео отримання візітор візу маючи ворк верміт бачив. Але я видно щось роблю не правильно, бо мені система видає опцію продовжити візітор рекорд. А отримати візу опції не має
-
Подскажите пожалуйста по фото (требования читала), нужна ли дата на обороте когда фото сделано, фио сотрудника?
-
t.me/prcuaet/1783/33634
-
Дякую
-
Есть те кому пришел запрос на military record и detailed CV?
-
вот для таких как я - последняя надежда на гуманитарку... Пока правила не поменяли, полагался на провинциальную программу. Тогда было все просто. Год отработал, английский на 4 сдал и всё! Годик и ты с ПР. А щас полная ..опа
-
так, зробіть новий, я перекріплю.
-
1. Так 2. Так 3. Так Всі листи згідно з вимогами імміграції
-
Вебінар про можливості вивчення англійської - підготовка до IELTS/CELPIP від International Language Academy of Canada + спеціальні акції для українців 🔥 - безкоштовний пробний урок - безкоштовний офіційних екзамен IELTS/CELPIP - тиждень навчання у подарунок для учасників вебінару РЕЄСТРАЦІЯ: www.eventbrite.com/e/1059136498779
-
Да, ну иначе он не имеет смысла, люди будут нажимать любые варианты чтоб посмотреть ответ
-
Багатьом прийшов. Про мілітарі є окрема гілка
-
Номінацію отримав за програмою critical construction
-
Подскажите, после сдачи биометрии приходит какой-то лист подтверждение?
-
а пока 2 года будешь работать - они опять правила поменяют.. 😅 Знаем - плавали...
-
Квебек тоже. Только надо 2 года отработать вместо 6 месяцев 😂
-
Точно не підкажу, але наче ні
-
Я не то что агитирую за SK,просто не последняя надежда,можно сюда переехать,полгода отработать и податься,да,есть нюансы тоже,но вариант же
-
Ні. Але можете перевірити дату в своєму кабінеті, де подавилися CUAET чи ворк перміт. Або десь ще лінк для перевірки вище в чаті кидали
-
В комментариях она написала Гуманитарная ‼️
12 Jan 2024, 17:45
307062/430519
2 minutes ago