PR CUAET
-
а пока 2 года будешь работать - они опять правила поменяют.. 😅 Знаем - плавали...
-
де там про гуманітарну? Може він на провінційну подав?
-
не вірю я в цифру 20 000 по сімейній. 2-3 тис наче. Як і в 30 000 по гум від Абрамовіча не вірю теж, занадто роздута цифра.
-
я не понимаю...? Чем они хуже филипинцев, индусов и др..?
-
всім привіт!) сьогодні в трекері обновилось, що всі етапи для головного апліканта Completed, для dependent всі Completed крім Eligibility(not started), в gckey поки наче нічого нового немає. що значить?🙈 (pnp ee, aor april 14)
-
Сейчас украинцы это красный флаг, а не зелёный как раньше. Думаю все понимают почему
-
вас закидали тапками, потому что вы считали, что статус теряется при выезде даже когда есть wp со сроков действия 3 года. wp не перестает действовать при выезде, т.е. человек имеет активный статус, даже если он вне канады год, потому что его статус определяется документов, в данном случае wp. а вот в ситуации, когда человек вьехал по турвизе и выехал, то его статус потерялся сразу при выезде. потому что статус визитера 'обнуляется' при выезде. таким образом человек имеет статус в канаде на момент подачи анкеты, но не имеет его в период рассмотрения, как только он выехал из канады. будет ли это препятствием к одобрению, не известно. @MichelGauche
-
тут вже заерзав, мовля - я не знаю чи будуть зстосовувати квоти Українцям :)
-
Погоджусь з вами. Дуже багато прилітали просто забрати 3К. Цифра 30-40тис заявок по гуманітарній це, як мінімум, 50-60К людей, враховуючи склад сімей. Ну дуже якось нереалістично, аби на гуманітарну подалось більше 30% приїхавших. В мене в оточенні ситуація така, (включаючи дітей): - 14 залітали просто за грошима - 12 подались по сімейній, включаючи двох, що вийшли заміж. - 9 не мають ще ніякого плану - 9 отримали по економічній, (причому пара з цього списку подала трьох своїх родичів по сімейній) - 7 подалось по гуманітарній
-
консерватори чітко сказали що обріжуть крила всім бажаючим Приїхати до Канади, про тих хто в середині було сказано що виборки мають робитись переважно з тих хто в середині, що скоріше каже про бажання залишити тех хто вже тут.
-
Дуже дякую