PR CUAET
-
Дуже дякую
-
А де ви бачите що вже є ДП?
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/grafik-prijomu-gromadyan
-
по статистиці 2022-2023 - 85% Українців які подались на гум отримали апрув. Вам є щось додати до офіц статистики цієї, якісь контраргументи може якісь, чи просто потеревеніти на пессімістичному кортить?
-
Доброго дня! Неможу знайти на сайті години видачі паспортів в Торонто чи можете скинути посилання ? Дякую
-
Я не розумію чому
-
так а чого ж ви не подались? Навіщо вам тоді гуманітарна?
-
Головне питання, як саме вони збираються «залишити тих, хто вже тут». Консультант, який мене відправляв чекати, поки бал в ЕЕ знизиться, на це сказав, що є підозра, що вигрібуть всіх з роком досвіду в Канаді з пулу ЕЕ. Хотілося б вірити, але too good to be true
-
А никто не в курсе, refugee ещё дают или тоже закрыли лавочку?
-
Нет. Естественно никто не говорит ничего. До сих пор в Канаде не сообщили о прекращении приоритезации украинцев
-
поделитесь почему? я вот не понимаю..
-
Всем привет. Сегодня получил Eligibility, запросили только military
-
Це в Арменії так кажуть?
-
Враховуючи все викладене вище, я би на такий запит відповіла наступним чином: надіслала би її boarding pass разом із LOE, де написала би, що в неї є паспорт Америки, за яким вона в'їхала в Канаду такого-то числа, завдяки чому отримала статус visitor, дійсний до такого-то числа. Паспорт Америки дійсний до такого-то числа, тобто вона все ще admissible. Ситуація, звичайно, нестандартна, але, як ми неодноразово тут обговорювали, для Канади має значення статус на день подачі. І те, шо вона все ще admissible, в даному випадку підтверджує наявність американського паспорта. Ну а далі дивитися, що вони скажуть. І звичайно, імміграційний консультант може надати більш коректну інформацію, тож я би порадилася з ним.