PR CUAET
-
А никто не в курсе, refugee ещё дают или тоже закрыли лавочку?
-
Нет. Естественно никто не говорит ничего. До сих пор в Канаде не сообщили о прекращении приоритезации украинцев
-
поделитесь почему? я вот не понимаю..
-
Всем привет. Сегодня получил Eligibility, запросили только military
-
Це в Арменії так кажуть?
-
Враховуючи все викладене вище, я би на такий запит відповіла наступним чином: надіслала би її boarding pass разом із LOE, де написала би, що в неї є паспорт Америки, за яким вона в'їхала в Канаду такого-то числа, завдяки чому отримала статус visitor, дійсний до такого-то числа. Паспорт Америки дійсний до такого-то числа, тобто вона все ще admissible. Ситуація, звичайно, нестандартна, але, як ми неодноразово тут обговорювали, для Канади має значення статус на день подачі. І те, шо вона все ще admissible, в даному випадку підтверджує наявність американського паспорта. Ну а далі дивитися, що вони скажуть. І звичайно, імміграційний консультант може надати більш коректну інформацію, тож я би порадилася з ним.
-
JAL
-
теж тримаю профіль активним прозапас
-
Ваша инфа не актуально. В SK уже давно не дают поддержку даже тем кому должны
-
Я понял. Поддержку не прекратили, приоритезацию тоже не прекратили. Значит можно идти по экономическим стрима и не думать про H&C. Консультанты были правы
-
мабудь тому що не припинили ще ? Де ред флаг?
-
Усім привіт , підкажіть будь-ласка хто знає куди можна звернутись по допомогу якщо хочемо повернутись на Украину але коштів на білет нема . Прохання писати тільки якщо щось знаєте , не пишіть щось погане . Дякую за увагу.
-
Я подала документи в CRA для отримання дитячих бенефітів, і статус відправки показує Received. Однак нижче в Submission Status Legend написано Error: your submission encountered a technical issue, such as a virus or password protection. Please check your files and try submitting again. Чи хтось стикався з подібним і може допомогти розібратися з цим повідомленням? Дякую!