PR CUAET
-
В текущей ситуации не понятно это преимущество или недостаток. Потому что все работает по принципу «Оно же как-то работает».
-
🎓 В чому різниця між CELPIP та IELTS General?👇 🇨🇦 CELPIP та IELTS General – це основні тести для підтвердження знання англійської мови при імміграції до Канади. Давайте розберемося в їхніх ключових відмінностях і які виклики вас можуть чекати в кожному розділі! 📢 Speaking (Розмовна частина) • CELPIP: Спілкування проводиться з комп'ютером, і відповіді потрібно давати у відведений час, який неможливо контролювати – таймер встановлений автоматично. Це може додати стресу, особливо якщо вам потрібен додатковий час на формулювання відповіді. • IELTS: Спілкування відбувається віч-на-віч з екзаменатором, що може викликати стрес, але дозволяє гнучкіше відповідати та адаптуватися до питань. 🎧 Listening (Аудіювання) • CELPIP: Питання з’являються лише після завершення аудіо, що ускладнює запам’ятовування інформації. Аудіоматеріали з канадським акцентом та повсякденними ситуаціями можуть бути зручними для майбутніх резидентів Канади. • IELTS: Питання можна бачити під час прослуховування, що допомагає краще стежити за контекстом. Водночас використовується кілька акцентів (британський, австралійський тощо), що може бути додатковим викликом. 📄 Reading (Читання) • CELPIP: Завдання орієнтовані на повсякденне життя в Канаді, тож тут більше текстів, що стосуються місцевих тем. Однак, швидкість є важливою – іноді часу може бути обмаль. • IELTS: Має ширший діапазон тем – від науки до соціальних питань. Тексти часто складніші, тож важливо мати хороший словниковий запас. ✍️ Writing (Письмо) • CELPIP: Основні завдання – це написання скарги та надання відповіді у форматі листа, що робить його зручним для розвитку практичних навичок у повсякденному житті. Крім того, CELPIP має вбудовану функцію перевірки орфографії, яка допомагає уникати дрібних помилок. • IELTS: Включає два завдання – написання формального або неформального листа та есе на загальну тему. Есе часто вимагає вміння аргументувати свої думки та структурувати їх. В IELTS функції перевірки орфографії немає, тому особлива увага до написання слів є важливою. --- Пам'ятайте, обидва тести вимагають ретельної підготовки! Оберіть той, який найкраще відповідає вашим цілям та комфортному стилю складання іспиту. Програма Haven Language Program — це найзручніший, найефективніший і найшвидший спосіб підвищити ваш рівень CLB! 👤 Реєстрація
-
На дзвінки мені не відповідали, але на електронну відписували в той же день навіть.
-
Дякую за відповідь 🙏🏻 а що саме відправляли по фінансам? Чи достатньо пейстабів? Чи треба ще щось?
-
Там почалось з питання про бали) підніміться на 8 повідомлень вверх
-
Влад, спасибо за то, что прокомментировали каждое сообщение. Вы правы, дали статус на 180 дней нахождения в Канаде. Человек выехал за пределы Канады, статус автоматично исчез - человек находящийся за пределами Канады не может быть временным резидентом Канады. Надеюсь эти очевидные вещи не нуждаются в объяснении.
-
Вітання всім. 20-го листопада об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом в м. Едмонтон Олександром Данилейко. Саме інтерв’ю буду транслювати наживо в своєму Інстаграм профайлі (@YuliannaYV), а під час радіопередачі на 101.7 Connect FM буде в суботу 23-го листопада о 7:15 і повтор о 9:15 ранку. Інтерв’ю базуватиму на ВАШИХ запитаннях. Якщо в когось є запитання до консула, будь ласка залишайте в цьому віконечку в сторіс. Я лінк прикріпляю. www.instagram.com/stories/yuliannayv/3490517926007126696?igsh=MXh0cDY0dWNtc3N6OA== Приємного дня. Юліанна Волошина.
-
Що Вас саме цікавить? Подаєтеся як пайпфітер ( хелпер) тай по всьому, дехто каже що аперентс підходить, хоча для мене то нонсенс, бо я сам хотів подаватися по трейду ( хелпер індастріал механік - міллрайт) але мій роботодавець виявився рідкісним ган$:$)ом тому склалося інакше…
-
Не чекаючи WP
-
Якщо профіль ЕЕ вже створений то можна вже додати 50 балів
-
Всім привіт! У мене виникло питання, моїм друзям які подалися навесні ,пройшов лист від ІRCC ,що програма закрита, але ваші документи будуть розглянуті! Aor не приходив. Я подалася в червні і жодних листів не отримувала. Друзі , хто не отримав ще AOR , ви отримуєте такі листи ? Дякую