PR CUAET
-
Остап а що Ви можете сказати по цьому допису?
-
А батьки мають CUAET статус? Плюс одному з них треба буде бути в Канаді
-
Якщо по ЕЕ то реально
-
дружина його можу бути заявником в Канаді, а чоловік можу бети в Україні
-
Дякую)) а як думаєте, реально через оінп +ЕЕ за рік отримати Пр?:) якщо наприклад в листопаді прийде заповітне NOI?😅 Хочеться просто ще батьків спробувати подати))
-
Так і буде. Заявник в Канаді буде отримувати eCOPR а чоловік в Україні іміграційну візу. Почитайте в гілці про landing, я там детально описав процедури
-
А чоловік може в Україні отримати візу пр? Там щось таке пише
-
ну я думаю, там все ж мають статистику по анкетах і вже десь знають скільки може бути таких заявок
-
Поки виглядає так. Всю полісі поки що не опублікували, поки що маємо тільки два оголошення :)
-
Але чи правильно я розумію що квоти немає і програма на рік?? Дякую)))
-
Так і є
-
так, це круто. По цієї логіки дружини в Канаді тим більш повинні мати право включати своїх чоловікив, які не можуть виїхати , в анкету на подання їм PR теж.
-
Позвоните и уточните что и как. Стандартно - неделя ожидания. Это если предоставляете выписку из "Дія"
-
Юху
-
Так
-
Що дуже добре, бо Україна лобіювала скоріше про протилежне
-
Також як я зрозуміла, наприклад якщо мати через мене зробить це, то можна додати тата, який ще в Україні? Правильно розумію?
-
Угу, це такий собі double jeopardy. Тоді можна було б витягувати двоюрідних і тд Але це чесно кажучи не було сюрпризом, досить логічне обмеження. Я більше боявся щоб не заборонили родичів які по CUAET приїхали і отримали ПР, або обмеження по тому скільки в Канаді продив, або обмеження кількості тих кого можна на одного родича "повішати", всі ці речі обговорювалися
-
Врахували те, що багато не може виїхати
-
Те що дали можливість кваліфікуватися по родичах чоловіків які в Укрїні це вже дууууже круто, я чесно не сподівався
12 Jan 2024, 17:45
30720/408603
less than a minute ago