PR CUAET
-
Дякую за відповідь 🙏🏻 а що саме відправляли по фінансам? Чи достатньо пейстабів? Чи треба ще щось?
-
Там почалось з питання про бали) підніміться на 8 повідомлень вверх
-
Влад, спасибо за то, что прокомментировали каждое сообщение. Вы правы, дали статус на 180 дней нахождения в Канаде. Человек выехал за пределы Канады, статус автоматично исчез - человек находящийся за пределами Канады не может быть временным резидентом Канады. Надеюсь эти очевидные вещи не нуждаются в объяснении.
-
Вітання всім. 20-го листопада об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом в м. Едмонтон Олександром Данилейко. Саме інтерв’ю буду транслювати наживо в своєму Інстаграм профайлі (@YuliannaYV), а під час радіопередачі на 101.7 Connect FM буде в суботу 23-го листопада о 7:15 і повтор о 9:15 ранку. Інтерв’ю базуватиму на ВАШИХ запитаннях. Якщо в когось є запитання до консула, будь ласка залишайте в цьому віконечку в сторіс. Я лінк прикріпляю. www.instagram.com/stories/yuliannayv/3490517926007126696?igsh=MXh0cDY0dWNtc3N6OA== Приємного дня. Юліанна Волошина.
-
Що Вас саме цікавить? Подаєтеся як пайпфітер ( хелпер) тай по всьому, дехто каже що аперентс підходить, хоча для мене то нонсенс, бо я сам хотів подаватися по трейду ( хелпер індастріал механік - міллрайт) але мій роботодавець виявився рідкісним ган$:$)ом тому склалося інакше…
-
Не чекаючи WP
-
Якщо профіль ЕЕ вже створений то можна вже додати 50 балів
-
Всім привіт! У мене виникло питання, моїм друзям які подалися навесні ,пройшов лист від ІRCC ,що програма закрита, але ваші документи будуть розглянуті! Aor не приходив. Я подалася в червні і жодних листів не отримувала. Друзі , хто не отримав ще AOR , ви отримуєте такі листи ? Дякую
-
Вітання всім. Вчора в мене було інтерв’ю із Міністром Імміграції та Мультикультуралізму Альберти Мухамедом Ясін. Інтерв’ю я транслювала наживо в себе на інстаграм сторінці @YuliannaYV, під час радіопередачі буде в суботу зранку на 101.7 Connect FM приблизно о 7:15 і повтор о 9:15. Після інтерв’ю, я домовилась із його прес секретарем, що відправлю йому листа ще із запитаннями, які ми не встигли і додам список компаній, де працює багато українців і які не хочуть видавати декларації. Для кого це актуально, будь ласка пишіть назву компанії у віконечку в цій сторіс: www.instagram.com/stories/yuliannayv/3489908487663145015?igsh=MXBjNnFwdzB0MG52Zw== вона ще діятиме десь 3 години, далі буду готувати самого листа. А інтерв’ю наживо можна переглянути за цим посиланням: www.instagram.com/reel/DBt4aH_yjsu/?igsh=MjhxbHE5NTI0cG11 Пізніше ще планую порізати інтерв’ю на частини «питання-відповідь» і зробити українські субтитри на кожне відео. Приємного дня. Юліанна Волошина
-
Вашу взяли в роботу?