PR CUAET
-
Всім привіт! У мене виникло питання, моїм друзям які подалися навесні ,пройшов лист від ІRCC ,що програма закрита, але ваші документи будуть розглянуті! Aor не приходив. Я подалася в червні і жодних листів не отримувала. Друзі , хто не отримав ще AOR , ви отримуєте такі листи ? Дякую
-
Вітання всім. Вчора в мене було інтерв’ю із Міністром Імміграції та Мультикультуралізму Альберти Мухамедом Ясін. Інтерв’ю я транслювала наживо в себе на інстаграм сторінці @YuliannaYV, під час радіопередачі буде в суботу зранку на 101.7 Connect FM приблизно о 7:15 і повтор о 9:15. Після інтерв’ю, я домовилась із його прес секретарем, що відправлю йому листа ще із запитаннями, які ми не встигли і додам список компаній, де працює багато українців і які не хочуть видавати декларації. Для кого це актуально, будь ласка пишіть назву компанії у віконечку в цій сторіс: www.instagram.com/stories/yuliannayv/3489908487663145015?igsh=MXBjNnFwdzB0MG52Zw== вона ще діятиме десь 3 години, далі буду готувати самого листа. А інтерв’ю наживо можна переглянути за цим посиланням: www.instagram.com/reel/DBt4aH_yjsu/?igsh=MjhxbHE5NTI0cG11 Пізніше ще планую порізати інтерв’ю на частини «питання-відповідь» і зробити українські субтитри на кожне відео. Приємного дня. Юліанна Волошина
-
Вашу взяли в роботу?
-
А чи є в групі хто в очікуванні LMIA? Скільки вже чекаєте і по якому стріму?
-
Ми ж не знаємо яку кількість з них саме українці складають 🤷🏻♀️ але більшість українців подалось саме по гуманітарній з мого оточення і з моїх спостережень. Хоча це субʼєктивно, звісно
-
Здравствуйте, у меня нет аор но письмо получила
-
А чи є в групі хто в очікуванні LIMA? Скільки вже чекаєте і по якому стріму?
-
Елена, мой ответ вам может не понравится, но я был прав и думаю вы со мной согласитесь. Человек в Канаде со статусом временного резидента и действующим ворк пермитом - у него статус воркер. Завтра человек из Канады выезжает на какое-то время. Действует ли его виза? Да. Действует ли его ворк пермит? Конечно. Является ли человек временным резидентом Канады в статусе воркер? Нет. Потому что человек не reside in Canada. Если послезавтра человек захочет вернуться в Канаду, восстановиться ли его статус? Да, если офицер ему возводит зайти в Канаду и даст ему статус воркер опять на границе, то человек снова станет временным резидентов Канады в статусе воркер. Может ли быть такое что по возвращении в Канаду на границе офицер не смотря на действующий ворк пермит не даст статус воркер, а только визитор? Да.
-
Цікаво, звідки взято цей скрін? Десь можу почитати на офіційних джерелах?