PR CUAET
-
Якщо по ЕЕ то реально
-
дружина його можу бути заявником в Канаді, а чоловік можу бети в Україні
-
Дякую)) а як думаєте, реально через оінп +ЕЕ за рік отримати Пр?:) якщо наприклад в листопаді прийде заповітне NOI?😅 Хочеться просто ще батьків спробувати подати))
-
Так і буде. Заявник в Канаді буде отримувати eCOPR а чоловік в Україні іміграційну візу. Почитайте в гілці про landing, я там детально описав процедури
-
А чоловік може в Україні отримати візу пр? Там щось таке пише
-
ну я думаю, там все ж мають статистику по анкетах і вже десь знають скільки може бути таких заявок
-
Поки виглядає так. Всю полісі поки що не опублікували, поки що маємо тільки два оголошення :)
-
Але чи правильно я розумію що квоти немає і програма на рік?? Дякую)))
-
Так і є
-
так, це круто. По цієї логіки дружини в Канаді тим більш повинні мати право включати своїх чоловікив, які не можуть виїхати , в анкету на подання їм PR теж.
-
Позвоните и уточните что и как. Стандартно - неделя ожидания. Это если предоставляете выписку из "Дія"
-
Юху
-
Так
-
Що дуже добре, бо Україна лобіювала скоріше про протилежне
-
Також як я зрозуміла, наприклад якщо мати через мене зробить це, то можна додати тата, який ще в Україні? Правильно розумію?
-
Угу, це такий собі double jeopardy. Тоді можна було б витягувати двоюрідних і тд Але це чесно кажучи не було сюрпризом, досить логічне обмеження. Я більше боявся щоб не заборонили родичів які по CUAET приїхали і отримали ПР, або обмеження по тому скільки в Канаді продив, або обмеження кількості тих кого можна на одного родича "повішати", всі ці речі обговорювалися
-
Врахували те, що багато не може виїхати
-
Те що дали можливість кваліфікуватися по родичах чоловіків які в Укрїні це вже дууууже круто, я чесно не сподівався
-
так, це не дуже приємне. А також ось цей третій пункт для родича не дозволить комусь отримати PR по цієї програмі та стати родичем для ще інших родичей, які бажали теж користуватись цією програмою. Багато хто вже розглядав цей шлях. The Canadian citizen or permanent resident (your family member) must: ....not have been granted permanent residence themselves under this policy
-
Дякую велике
12 Jan 2024, 17:45
30722/466296
4 minutes ago