PR CUAET
-
Ми ж не знаємо яку кількість з них саме українці складають 🤷🏻♀️ але більшість українців подалось саме по гуманітарній з мого оточення і з моїх спостережень. Хоча це субʼєктивно, звісно
-
Здравствуйте, у меня нет аор но письмо получила
-
А чи є в групі хто в очікуванні LIMA? Скільки вже чекаєте і по якому стріму?
-
Елена, мой ответ вам может не понравится, но я был прав и думаю вы со мной согласитесь. Человек в Канаде со статусом временного резидента и действующим ворк пермитом - у него статус воркер. Завтра человек из Канады выезжает на какое-то время. Действует ли его виза? Да. Действует ли его ворк пермит? Конечно. Является ли человек временным резидентом Канады в статусе воркер? Нет. Потому что человек не reside in Canada. Если послезавтра человек захочет вернуться в Канаду, восстановиться ли его статус? Да, если офицер ему возводит зайти в Канаду и даст ему статус воркер опять на границе, то человек снова станет временным резидентов Канады в статусе воркер. Может ли быть такое что по возвращении в Канаду на границе офицер не смотря на действующий ворк пермит не даст статус воркер, а только визитор? Да.
-
Цікаво, звідки взято цей скрін? Десь можу почитати на офіційних джерелах?
-
Такий лист вже був написаний і відправлений після інтерв'ю Юліанни з міністром. Міністр пообіцяв виділити додаткові ресурси на нашу програму і попросив бути терплячими. Ви можете підписатися на сторінку Юліанни в інстаграм і передивитися відео, які вона постила після інтерв'ю і розказувала про результати співпраці з міністром
-
Цей скрін гуляє вже кілька місяців і поки що ніхто не дав посилання на офіційне джерело звідки була взята інформація. При чому іноді зʼявляються інші скріни з трохи іншими даними, знову без посилань
-
thelipsecretariat.ca/wp-content/uploads/documents/2024/03/2024-03-19-OUSH-National-Secretariat-Meeting-Notes-EN.pdf
-
Хтось може будь ласка скинути form Humanitarian… так як не має певного пристрою для відкриття, мій Gmail — [email protected] дуже дякую!