PR CUAET
-
Якщо в вас перміт закінчився це не значить що в вас всі шанси втрачено і пр вам не дадуть. Ви можете його продовжити і дослати правильно розумію?
-
А это письмо должно когда приходить? Сразу после подачи биометрии. Или это значит что я попал на экспресс процессинг?
-
Просто интересно столько человек в этом чате и никто апрув или отказ не получает . Только извне есть случаю . Любо люди не договаривают? !
-
На момент приїзду ти маєш статус
-
Приїхав статус новий дається візитор ще на 180 днів
-
So sorry(
-
Цікаво, звідки взято цей скрін? Десь можу почитати на офіційних джерелах?
-
Я читал что не всем приходит. Дата биометрии тоже изменилась
-
Мне ничего не приходило , просто дата биометрии изменилась в кабинете на ворк пермит
-
I do acknowledge this.
-
Это ничего не значит)
-
Такий лист вже був написаний і відправлений після інтерв'ю Юліанни з міністром. Міністр пообіцяв виділити додаткові ресурси на нашу програму і попросив бути терплячими. Ви можете підписатися на сторінку Юліанни в інстаграм і передивитися відео, які вона постила після інтерв'ю і розказувала про результати співпраці з міністром
-
Цей скрін гуляє вже кілька місяців і поки що ніхто не дав посилання на офіційне джерело звідки була взята інформація. При чому іноді зʼявляються інші скріни з трохи іншими даними, знову без посилань
-
thelipsecretariat.ca/wp-content/uploads/documents/2024/03/2024-03-19-OUSH-National-Secretariat-Meeting-Notes-EN.pdf
-
Хтось може будь ласка скинути form Humanitarian… так як не має певного пристрою для відкриття, мій Gmail — nhorobets1@gmail.com дуже дякую!
-
Десь в квітні лінк ще був, я собі просто зберегла картинку, тому, на жаль, тепер вже не скажу.
-
Нет это не после биометрии или нет не попал на экпресс процессинг?
-
Нет стандарт
-
В самій подачі був список яких статусів підходили
-
Адміни, закріпіть будьласка
12 Jan 2024, 17:45
307238/432451
less than a minute ago