Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 918.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ви отримали портал?
    1 Reply Last reply
    0
  • t225766855T Offline
    t225766855T Offline
    Mariana Vikorchuk
    wrote on last edited by
    А це співпадає з заявленим часом очікування чи вже довше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    По вашему мнению я не прав в том, что когда человек выезжает за пределы Канады он теряет статус временного резидента Канады, а когда возвращается то на основе его визы и ворк пермита он свой статус возобновляет?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1754987593T Offline
    t1754987593T Offline
    Galina
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто погодження на вклейку отримав, подавши з України, скільки чекали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NikitA
    wrote on last edited by
    8 місяців без одного тижня. Support Permanent Residency. Дзвонив їм учора, сказали що application has been assigned to an officer. Сподіваюсь на позитивне рішення впродовж наступних двох тижнів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підскажіть будь ласка чи є хтось хто закінчив курси PSW і працює в будинку похилого віку? Цікаво порозмовляти з цією людиною.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1245273003T Offline
    t1245273003T Offline
    Сергей Кай
    wrote on last edited by
    реплаем на их эмейл
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сухова
    wrote on last edited by
    Отправлено из Viber: www.viber.com/invite/d9f7946e110fca9728f8ed2f18b7ab7debc601b98f57898a888f2a7cf18a012c
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Скоріше ви були зі мною не згодні півдня за п.1 та п.2😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Тогда с чем вы в моем сообщении были не согласны?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Дуже цікаво. Ви головний аплікант у канаді а дочка не в канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    👩‍💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
    1 Reply Last reply
    0
  • t757395068T Offline
    t757395068T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Спасибо за ответ . А в каком месяце была подана Ваша заявка ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t503869845T Offline
    t503869845T Offline
    Maks
    wrote on last edited by
    Я вас понял, больше комментировать не буду. Вы были со мной не согласны, пока юрист не подтвердил мою правоту. Мое сообщение предыдущие было адресовано Елене, не вам. Мне было интересно услышать именно ее мнение по этому вопросу. Но спасибо и за ваш input, но учитывая динамику нашего общения, слова Елены обычно подтверждены чем-то в большинстве случаев, и дискуссия с ней обычно интересна потому что не нужно объяснять очевидное :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сухова
    wrote on last edited by
    Помогите, пожалуйста, у кого-то была такая ситуация? Ничего не меняется. Кто-то знает что можно с этим сделать?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    youtu.be/BB-GSnb4xIc?si=EF_pvxTQTQQmjXX-
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    S.
    wrote on last edited by
    При подаче на продление wp нужно прикреплять медицину?
    1 Reply Last reply
    0
  • t155054102T Offline
    t155054102T Offline
    Elena 🇺🇦
    wrote on last edited by
    я с вами не согласна по следующему фундаментальному тезису, отсюда собственно и спор. вы говорите, что: статус worker человек каждый раз получает заново при вьезде в канаду, когда он из нее выезжает, когда у него есть wp на 3 года. тоже самое касается статуса student при наличии study permit. я согласна с вами, что статус визитор действительно человек получает каждый раз, когда он влетает в канаду, поэтому при вылете он его теряет и статуса в канаде у него нет. p.s.письмо с просьбой сообщит, когда вернется, обусловлено тем, что -надо выполнить условие 'быть в канаде на момент одобрения пр' -если отсутствие более 6 мес, возможно потребуется новый медосмотр.
    1 Reply Last reply
    0
  • t389276174T Offline
    t389276174T Offline
    Maria
    wrote on last edited by
    Ви телефонували відносно своєї заявки чи роботодавець ?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags