PR CUAET
-
реплаем на их эмейл
-
👩💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
-
👩💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
-
Я вас понял, больше комментировать не буду. Вы были со мной не согласны, пока юрист не подтвердил мою правоту. Мое сообщение предыдущие было адресовано Елене, не вам. Мне было интересно услышать именно ее мнение по этому вопросу. Но спасибо и за ваш input, но учитывая динамику нашего общения, слова Елены обычно подтверждены чем-то в большинстве случаев, и дискуссия с ней обычно интересна потому что не нужно объяснять очевидное :)
-
я с вами не согласна по следующему фундаментальному тезису, отсюда собственно и спор. вы говорите, что: статус worker человек каждый раз получает заново при вьезде в канаду, когда он из нее выезжает, когда у него есть wp на 3 года. тоже самое касается статуса student при наличии study permit. я согласна с вами, что статус визитор действительно человек получает каждый раз, когда он влетает в канаду, поэтому при вылете он его теряет и статуса в канаде у него нет. p.s.письмо с просьбой сообщит, когда вернется, обусловлено тем, что -надо выполнить условие 'быть в канаде на момент одобрения пр' -если отсутствие более 6 мес, возможно потребуется новый медосмотр.
-
Друзі всім привіт, нагадую Вам про перелік наших послуг для українців в Канаді🇨🇦🇺🇦 ➡️В нас ви можете замовити наступні послуги та документи: ✅Свідоцтва про народження, Свідоцтва про шлюб/неперебування в шлюбі ✅ Відновлення та внесення в базу водійського посвідчення ✅Довідки про несудимість з України, різних країн Європи і не тільки ✅Відновлення водійського посвідчення ✅Оформлення розлучень з-за кордону ✅ Вступ в спадщину в Україні (дистанційно) ✅ Оформлення довіреностей ✅ Оформлення ідентифікаційного коду ✅Продовження work permit ✅ Туристичні візи в Канаду та США ✅ Заповнення анкети на Грінкарту в США ✅ Програма U4U для українців в США ✅Переклад документів для PR 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Понял где у нас топор зарыт. Я говорю не о том, что получает статус воркер каждый раз, а о том что даже с действующим wp человек находящийся за пределами Канады не является temporary resident of Canada, потому что он не reside в Канаде. А на момент возвращения в Канаду, действующий wp позволяет этот статус снова возобновить.
-
Ми допомагаємо з цим питанням