PR CUAET
-
Їй потрібно вклеїти імміграційну візу(якась). Та віза що в неї наразі в паспорті є недійсною
-
У неї є CUAET work віза. Але на момент порталів вони запитали де вона знаходиться. Вона наразі на навчанні в США. Тому вони прислали листа , щоб вона в США відправляла паспорт на оформлення якоїсь візи, хоча у неї в паспорті є мультивіза по якій вона неодноразово прилітала в Канаду протягом року.
-
Треба брати машини і їхати з Квебеку нахер
-
В Аеропорту на основі імміграційної візи їй видадуть eCoPR . І з цього моменту вона буде ПР. А далі вже картки по пошті прийдуть
-
В мене паспорт України до 2028 року. Зараз лежить в шухляді. Він дійсний? Так. Те саме ваш OWP. Якщо він наприклад до 2027 року, то чи ви в Польщі, чи на Карибах чи в Віннеіпезі- імміграційний статус у вас є. Проте ще є податкове резиденство, провінційне і т.п. Але то вже інша історія
-
Мені здається, в основному люди не згодні, що worker status поновлюється. Ну тобто виїзд з Канади зовсім не обов'язково означає, що людина поїхала кудись в іншу країну жити. Це може бути відпустка, туризм і т.д., що аж ніяк не призупиняє temporary residence статус, який людина отримала, заїхавши в перший раз в Канаду за wp. І після поїздки їй не потрібно нічого поновлювати.
-
Конечно, это правда не нужно ничего обновлять, особенно если это происходит после короткого времени вне Канады, если вы например в сша заехали. Есть ли прицинденты когда человек с действующим вп приезжает в Канаду спустя длительное время вне и офицер отказывается впускать его на границе как рабочего, и предлагает либо вернуться обратно, либо заехать как турист? Есть. Wp активный, но статус рабочий в port of entry не возобновили. Когда я говорю о возобновлении статуса - то это не что-то что мы с вами делаем (в основном), а решение офицера на границе когда решают пропускать вас или нет. Вы можете быть со мной согласны, можете нет; я базируюсь на инфе с сайта ircc, общением с иммиграционными консультантами, сотрудниками пограничной службы, и опытом получения гражданства сша и Канады.
-
У мене точно такі ж дати і точно такий же статус. День в день.