PR CUAET
-
У неї є CUAET work віза. Але на момент порталів вони запитали де вона знаходиться. Вона наразі на навчанні в США. Тому вони прислали листа , щоб вона в США відправляла паспорт на оформлення якоїсь візи, хоча у неї в паспорті є мультивіза по якій вона неодноразово прилітала в Канаду протягом року.
-
Треба брати машини і їхати з Квебеку нахер
-
В Аеропорту на основі імміграційної візи їй видадуть eCoPR . І з цього моменту вона буде ПР. А далі вже картки по пошті прийдуть
-
В мене паспорт України до 2028 року. Зараз лежить в шухляді. Він дійсний? Так. Те саме ваш OWP. Якщо він наприклад до 2027 року, то чи ви в Польщі, чи на Карибах чи в Віннеіпезі- імміграційний статус у вас є. Проте ще є податкове резиденство, провінційне і т.п. Але то вже інша історія
-
Мені здається, в основному люди не згодні, що worker status поновлюється. Ну тобто виїзд з Канади зовсім не обов'язково означає, що людина поїхала кудись в іншу країну жити. Це може бути відпустка, туризм і т.д., що аж ніяк не призупиняє temporary residence статус, який людина отримала, заїхавши в перший раз в Канаду за wp. І після поїздки їй не потрібно нічого поновлювати.
-
Конечно, это правда не нужно ничего обновлять, особенно если это происходит после короткого времени вне Канады, если вы например в сша заехали. Есть ли прицинденты когда человек с действующим вп приезжает в Канаду спустя длительное время вне и офицер отказывается впускать его на границе как рабочего, и предлагает либо вернуться обратно, либо заехать как турист? Есть. Wp активный, но статус рабочий в port of entry не возобновили. Когда я говорю о возобновлении статуса - то это не что-то что мы с вами делаем (в основном), а решение офицера на границе когда решают пропускать вас или нет. Вы можете быть со мной согласны, можете нет; я базируюсь на инфе с сайта ircc, общением с иммиграционными консультантами, сотрудниками пограничной службы, и опытом получения гражданства сша и Канады.
-
У мене точно такі ж дати і точно такий же статус. День в день.
-
Доброго дня. Може хтось писав вище (не знайшов) чи стикався з цим - в апостилі оператор відписав : За результатами аналізу скан копії диплома В15 № 101988 від 30.06.2015р. було встановлено, що диплом не відповідає затвердженому зразку, який діяв на момент його видачі, а саме на дипломі проставлена не мокра печатка та не живий підпис. Враховуючи вищезазначене, документ, оформлений з порушенням законодавства, не може бути прийнятий на процедуру формування пакета для організації WES. Для того, щоб ми мали законні підстави прийняти зазначений документ на процедуру формування пакета для організації WES, його потрібно замінити на дублікат, оформлений відповідно до вимог нормативно-правових актів, що діють нині. Я не розумію що мені робити з дипломом щоб він відповідав нинішнім вимогам. Хтось вирішував цю проблему?
-
Вы немного путаетесь. Посмотрите на сайте ircc что такое temporary residence status. Не сравнивайте ваш постоянный статус гражданина Украины и временный статус в Канаде. Действует ли ваш wp пока вы в Польше - да. Являетесь ли вы временный резидентом Канады если вы въехали, получили wp, и на след день обратно в Польшу и в Канаде больше не появлялись какое-то время - нет. Вы говорите правильные вещи, но перекручиваете мои слова
-
Я вам найду полиси и покажу. Но что-то мне подсказывает что вы и из будете трактовать по своему. Вот смотрите; в этой программе было написано - обязательно нужно быть на момент подачи заявки и на момент получения пр, и иметь статус временного резидента. Я это читаю как: нужно быть в Канаде, но если едете в отпуск, навещаете родственников; просто на шопинг в штаты поехали - не проблема; выезжать можно. Другие люди читают так: можно приехать, податься, уехать и вернуться через 2 года когда прийдут порталы. Одинаковую инфу люди воспринимают по разному, особенно когда нет спецификации. А ее ircc специально не дает, чтоб избежать любые liabilities