PR CUAET
-
Я отримала два листа, один тільки для мене, інший був для роботодавця але був надісланий і мені. В мене запитали T4 за 2022 та 2023 рік, та пейстаби від 25 травня. Роботавець отримав лист, зміст був підтвердити що я працюю, посада, дата прийняття на роботу, зарплата, графік роботи та адреса
-
Не, ну по нынешней версии статьи там же вроде написано только про PEQ-Diplome. Может то что с опытом работы 2 года (квалифицированной) все таки останется…
-
Підкажіть,на цю пошту висилати чек та зя'аяву про оплату DHL ? Це Торонто
-
Має бути скоро еліджібіті Мене теж перестрибнули спочатку Потім догнало еліджібіті Зараз листопад дають активно Сподіваюсь скоро і портали почнуть🤣
-
Не було на грудень
-
Напевно. Але виходить що зміна статусу на Information Requested не 100% гарантія що прийшов час просити менеджера шукати листа і відповідати. Може і раніше прийти
-
Да уж... Своя машина дорогое выходит удовольствие. У нас корпоративная, мы в это не влезали и желание пропало.
-
🙌🏼
-
У мене запросили Т4 за 2022 та 2023 рік, пейстаби за 5 місяців
-
Дякую за вiдповiдь!
-
У нас тоже
-
Моя подача 13
-
І тд
-
Так Але коли активно розглядали 12-15 числа листопада я була впевнена що отримаю теж Але ні Отримала пізніше коли вже дійшли до 28
-
Это все уже проходили. Одно число, которое просто полностью пропускают и никогда к нему не возвращаются. Опыт говорит, что не стоит рассчитывать что вдруг вспомнят. Не вспомнят.
-
Я розумію це Це дуже не справедливо (
-
Ваши даты давали и до вас и после, поэтому не было повода беспокоиться. Речь о тех числах, по которым нет вообще апдейтов.
-
Дякую! Начебто є можливість, подались на продовження, але відповідь буде через 3 місяці. Хтось продовжував номінацію, як швидко відповідають? І чи буває таке, що відмовляють?
-
Добрый вечер, если вам нужно внести исправления в свой файл, например, вы ввели неверную дату в разделе или не указали день рождения. Вы написали в веб-форму или молчали, пока вас не спросили. Мы все еще ждем номер AOR.
-
Тим більше що в людини аор і біометрія є Будемо сподіватися, що скоро отримає і еліджібіті Навіщо лякати когось зараз Видають еліджібіті зараз за листопад 🙌🏼тому маємо надію😇
12 Jan 2024, 17:45
307453/432443
4 minutes ago