PR CUAET
-
www.ledevoir.com/politique/quebec/822723/quebec-met-pause-deux-importants-programme-immigration? В цій статті (і вона опублікована пізніше на декілька годин ніж La presse) пишуть, шо PEQ-працівників це не буде торкатися. І також зазначено, що конкретні розʼяснення від гавермента будуть вже завтра. Тож, чекаємо…
-
Підскажіть будь-ласка, як дізнатися що взяли в обробку аплікацію яку подавали EOI? По референс летеру чи по статусу можна побачити?
-
Підскажіть, будь ласка, чи можна летіти через Лондон (UK) з українським біометричним паспортом без візи? Пересадка 3 години в тому ж самому аеропорті.
-
Оставила листик в машине. Завтра если не забуду, скину
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
Оставила им лист, а на компе не сохранила (лошара я :) ). Нужно новую писать. Пока нет вдохновения. Вчера ж слоты ждала... было время написать
-
От жеж, мені тепер чомусь навіть цікаво її почитати 😄
-
Це лотерея, так як для Англії вам потрібна віза. Ходять чутки що це можливо, зробити пересадку якщо не покидати аеропорту. Але б краще так не робив. Доплатіть пару гривень і летіть через Європу, у протилежному випадку ви просто втратите свої гроші коли вас розвернуть.
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
Доброго вечора . Скажіть будь ласка н відмічаєш всі поїздки за кордон за останні 10 років , був один виїзд в росію до родичів але не по закордонному паспорту , все рівно вказувати?
-
Тоді ще виїзжали по внутрішньому українському то печать не ставили