PR CUAET
-
Послуги нотаріального перекладу документів для імміграції за стандартами IRCC Українська, російська, англійська мови. ✅Дипломований перекладач з 15-річним досвідом роботи перекладачем та контролером з якості перекладів, член Асоціації перекладачів Саскачевану. ✅Працюю по всій Канаді (крім Онтаріо та Квебек) 🇨🇦🇺🇦Найвигідніші пропозиції для українців в Канаді; 💵 Приємні ціни; 🔔 Система знижок та бонусів; ⏰ Дуже швидкі терміни виконання. ❓Поставити запитання стосовно перекладу та вартості за контактами: Юлія Михайленко 📩 Telegram: @ProfTranslation1 📩 E-mail: [email protected] 📩 Website: prof-translation.ca 💛🩵 Буду рада допомогти!
-
Доброго вечора . Скажіть будь ласка н відмічаєш всі поїздки за кордон за останні 10 років , був один виїзд в росію до родичів але не по закордонному паспорту , все рівно вказувати?
-
Тоді ще виїзжали по внутрішньому українському то печать не ставили
-
Підскажіть будь-ласка, люди які відіслали запрос по EOI щоб перевірити свій статус треба нажати на Check Existing Applications чи Check Existing Worker EOI у мене відображається моя заявка тільки коли я нажимаю перевірити Check Existing Worker EOI але коли нажимаю щоб перевірити Check Existing Applications там взагалі нічого не має, так має бути?
-
Почекайте трохи. Схоже, там черговий збій. Я намагався оновити існуючий документ пару годин тому, дані також не знайдено. Хоча Дія підтягує документ з Оберігу з лого Резерв+. Гадаю, варто почекати дня в Україні.
-
x.com/jfrobergeQc/status/1851763632691925391
-
Бо у вас і немає аплікацій. Ви ж тільки в EOI зареєструвались
-
уважаемые, подскажите чую шо шось не то получил, подался на визу в новый украинский паспорт, ждал три месяца полавался из Канады, на основе ворк пермита , запроса на паспорт для вклейки не было вообще в кабинете появился статус документа Visitor record , you document valid и дали ровно на срок действия ворк пермита а нп до конца паспорта до 32 года 0,шо это было в паспорт или что и почему не запросили мой паспорт на вклейку? или ещё должен прийти запрос ?у кого такое было ?
-
Добрий вечір, я відправила на [email protected] це для Торонто, нарешті сьогодні відповіли