PR CUAET
-
Ну у вас же не паспорт путешествовал, а вы
-
Там что-то подобное было... я списывала сегодня в консульстве Эдмонтона
-
Ні не мого
-
Ага. Да, а я как раз у вашего мужа спросила, много ли народу в самом консульстве 😂
-
Так я заходила з донькою до туалету там двері напроти
-
А, возможно я Вас в коридоре встретила. Вы в дверь напротив забежали, а в коридоре остался мужчина и мальчик
-
Это ж плата за номинацию... а это ветка федерального уровня...
-
Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка, тільки почала розбиратися з евалюацією диплома, чи правильно я зрозуміла етапи? 1. Реєстрація на Вес й там же якось оплата (до оплати ще не дійшла, бо зависла на Апостилі) 2. Реєстрація на сайті Апостиль. І що далі??? Там так заплутано все написано. Оригінали їм відправляти чи скани диплому з додатком? Якщо в мене додаток ще з 2000 року без щорічної виписки, а просто перелік предметів та оцінки за 5 років, це нормально чи мені самій треба ще щось дозапитувати в університеті? Дякую
-
Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield EDMONTON Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame #EDMONTON
-
Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield EDMONTON Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame #EDMONTON
-