PR CUAET
-
Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield EDMONTON Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame #EDMONTON
-
Ви так довго на неї чекали 😈 Запрошуємо наших мафіозі на вечірку до свята "Halloween" 🎃💀 Цього вечора таємниці і страхи стануть вашими найкращими друзями 🦇, а Ви - героями страшно ☠️красивої історії під назвою - Вампірська Мафія 🧛 Dress-code: Halloween style 👻 Збір Вампірів🧛 о 18:30 Де? Ресторан JOEY Mayfield EDMONTON Коли? 02.11.2024 P.S. Не лякайтеся, якщо з вами заговорить привид... це всього лише гра! 😈🎭 Зареєструватись на гру тут 👇👇👇 t.me/MafiaWorld_game_bot #реклама #MafiaWorldgame #EDMONTON
-
-
👩💼Шукайте свого імміграційного консультанта? Мене звуть Анна Імашбаєва, я канадський імміграційний ліцензований консультант уже понад 7 років. Я родом із Казахстану і останні 15 років живу в Канаді, у Торонто. Моя компанія називається Viacanada Immigration Group. Ми спеціалізуємося на допомозі людям, які бажають розпочати нове життя в Канаді 🍁 Наша команда професіоналів надає послуги з усіх питань імміграції, включаючи: 🔹вибір відповідної програми 🔹підготовку документів 🔹надання підтримки на кожному етапі процесу. Ми прагнемо зробити вашу імміграцію максимально простою та зручною. Довіртеся нам, і разом ми відкриємо двері до ваших нових можливостей у Канаді🇨🇦 💌З усіх питань пишіть в Директ в інстаграм www.instagram.com/viacanada/profilecard/?igsh=MXhkbmEyNjJxcGIybg== P.S. В нашої команді працюють case-manager з України, тому українську трохи розумію 😉 #реклама #ViaCanadaImmigration
-
Скажіть будь ласка як в Едмонтоні вибити експрес доставку
-
-
А хоча точно це третій але я його анулював, але я отримав повідомлення що мій паспорт укомплектований в дип пошту і він виготовлений
-
Це тільки другий мій паспорт
-
Я тоже оформила паспорт 30 сентября , Эдмонтон. И после “Дані відправлено на перевірку» вже було наступне «Дані відправлено на персоналізацію «та « Документ виготовлено , але не доставлено до дипломатичної установи» . Тому я думаю , що це точно у Вас є ще третій не анульований паспорт . Коли я спілкувалась з консулом , я сказала йому , що в мене є перший паспорт і він анульований. Він попередив мене , що якщо той паспорт дійсно анульований , то добре , а якщо фактично ні , то треба анулювати , бо інакше третій паспорт не зроблять. Тому я думаю, що Вам треба дзвонити туди та писати , та анулювати зайвий паспорт .Бо в мене вже виготовлено , ми в один день подавались .